03 3399 3600 (vain pvm)
 asiakaspalvelu@suomilimiitti.fi
Kirjaudu
Älä päästä Mattia kukkaroon. Limiittilaina turvaa arjen. Nyt ensinoston kulut 0€. Suomilimiitillä joustoa hankintoihin ilman vippejä.
Kuluton
ensinosto
2000
asti*
Hae lainaa
Älä päästä
MATTIA
KUKKAROON!
* Voimassa 31.12.2018 saakka
MOBIILISOVELLUS puhelimeesi
2000 € ensinosto
kulut 0 €!

Avaa 2000 € tililuotto, saat uutena asiakkaana ensimmäisen noston kuluitta aina 2000 euroon asti.

Lainan ensimmäinen eräpäivä
30.1.2019

Nostokuluton lainasumma 10-2000 €

Jopa 60 vrk korotonta maksuaikaa

Ei mitään kuluja

Valitse lainasumma

Luoton määrä:
Nostoprovisio (15 %):
Maksat yhteensä:
TAI vähintään:
Max. 2000 € ensinosto, KULUT 0 €!

  Suomilimiitti, joustava laina  

 • Limiitin avauspalkkio ja tilinhoitomaksu 0 €
 • Limiitin nostokulu 15 %
 • Uudelle asiakkaalle ensinoston nostokulu 0 €, kun nosto on enintään 2000 €
 • Limiittin nimellinen vuosikorko 106,8 %
 • Minimi­kuukausi­lyhennys 12,5 % lainasaldosta, kuitenkin vähintään 50 €
 • Minimilaina-aika on 3 kuukautta ja maksimilaina-aika on 49 kuukautta
 • Maksimi todellinen vuosikorko on 167,90 %

Suomilimiitti on 2000 € jatkuva luotto, joka on sovittuun luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä. Ensimmäinen nosto maksetaan asiakkaan tilille klo 8-22 välisenä aikana. Hinnasto: nostokulu 15 %, nimellinen vuosikorko 106,8 %. 2000 euron lainalle todellinen vuosikorko on 163,97 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 3521,58 € mikäli asiakas nostaa kerralla 2000 € ja maksaa sen takaisin tasaerälyhennyksin 12 kk maksuajalla. Kuluttajalla on oikeus peruuttaa luottosopimus 14 päivän kuluessa. Luotonantajana toimii J.W.-Yhtiöt Oy, Aleksanterinkatu 17 B, 15110 Lahti
Matti kukkarossa? Limiitti auttaa

  Nyt Suomilimiitiltä joustoa maksuaikaan!  

Asiakkaat, jotka ovat hoitaneet lainan takaisinmaksun ajallaan, voivat saada

 • Limiittiin maksuvapaan kuukauden 2 kertaa vuodessa
 • Limiittiin lyhennysvapaan kuukauden 4 kertaa vuodessa.
  Limiitin lyhennysvapaalta kuukaudelta maksat vain korot

Hae maksu- tai lyhennysvapaata luottolimiittiisi kirjautumalla lainapalveluun

Suomilimiitti - lainalla joustavuutta huomiseen

Eikö olisi mukava jos tililläsi olisi aina luottoa? Haluamme tarjota sinulle kätevän ratkaisun toistuviin rahoitustarpeisiin. Suomilimiitti on joustava tililuotto, joka antaa vapaaseen käyttöösi 2000 euron lainarajan, lainaa ilman monimutkaisia hakemuksia tai epäselviä piilokustannuksia

Limiittilaina antaa turvaa kun sitä eniten tarvitset

Voit käyttää limiittilainaasi juuri silloin, kun itse haluat ja lainan nostaminen onnistuu vaivattomasti netissä. Luottomme ei sisällä vuosimaksua tai muita kiinteitä kustannuksia – maksat siis ainoastaan limiittiluoton käytöstä. Et tarvitse pikavippejä.

Limiittilainan hakeminen tekstiviestillä

1
Rekisteröidy

Rekisteröidy limiittiasiakkaaksi

» Rekisteröidy limiittiin tästä

Jos olet jo limiittiasiakkaamme ja sinulla on PIN‑koodi lainapalveluumme, voit siirtyä suoraan kohtaan 2 ja lähettää tekstiviestin.

2
Lähetä tekstiviesti

Lähetä tekstiviesti numeroon 173172:
SL LAINASUMMA PIN-KOODI

Esim: SL 300 12346

Saat vastauksen hetken kuluttua matkapuhelimeesi.

Tekstiviestin hinta on 0 euroa.

3
Rahat tilille!

Rahat siirretään palvelun aukioloaikoina tilillesi muutaman minuutin kuluessa.

Helposti, nopeasti ja joustavasti.

Suomilimiitti – lainaa erilaisiin tarpeisiin

Suomilimiitti on 2000 € jatkuva lainaluotto, elämän yllättäviin menoihin. Tämä laina on sovittuun luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä. Tämä tekee siitä perinteistä pikavippiä joustavamman ja edullisemman lainan.

Onneksi on Suomilimiitin lainaa nostamatta.

Suomilimiitti
Joustava laina, nopea ja helppo

Suomilimiitti on joustava tililuotto, joka antaa vapaaseen käyttöösi 2000 euron luottorajan ilman monimutkaisia hakemuksia tai epäselviä piilokustannuksia.

Lainan tarve iskee yllättäen. Oletko valmis? Jos sinulla on haettuna Suomilimiitti, sinulla on limiittiä kun tarve iskee ja olet valmis.
Yllättäviin menoihin tarvitaan usein rahaa. Suomilimiitti on tililuotto josta saat nostettua rahaa tarpeen mukaan.

Limiittilaina joustavampi kuin pikavippi

Voit, päinvastoin kuin pikavippiä, käyttää limiittilainaa juuri silloin, kun itse haluat ja luoton nostaminen onnistuu vaivattomasti netissä. Palvelumme ei sisällä vuosimaksua tai muita kiinteitä kustannuksia – maksat siis ainoastaan luoton käytöstä. Limiittilaina joustaa tarpeesi mukaan.

Blogi

Arjen säästövinkit osa 2
Arjen säästövinkit osa 2

Kesälomallakin joudumme usein laskemaan tarkoin, miten saada hupenevat rahavarat riittämään. Katso tästä säästövinkkimme kesälle.
1.8.2018
Lainalimiitti 2000 €
Lainan maksuaika joustaa
Täysin suomalainen laina
Lainalle nopea lainapäätös

Lainaa muuttuviin tilanteisiin

Suomilimiitti mahdollistaa lainan nostamisen joustavasti omien tarpeidesi mukaisesti.

Voit tehdä nostoja henkilökohtaisen luottorajasi puitteissa tarvittaessa vaikka joka päivä. Lainaa nostettaessa veloitetaan ainoastaan 15 % nostoprovisio, eikä muita kustannuksia synny, kun luotto maksetaan kokonaan takaisin ensimmäisenä eräpäivänä.

Lainalle korotonta maksuaikaa n. 45 päivää

Kuukauden aikana tehdyt nostot laskutetaan seuraavan kuukauden lopussa, joten korotonta maksuaikaa kertyy keskimäärin 45 päivää. Myös osamaksu onnistuu helposti maksamalla vain laskuun merkitty minimilyhennys, joka on 12,5 % avoimesta saldosta, kuitenkin vähintään 50 euroa.

Suomilimiitti, joustava laina, uudelle asiakkaalle nostokulut 0€

Suomilimiitti on yksi suosituimmista lainapalveluista Suomessa. Esimerkiksi Tuntitili-vertailupalvelu suosittelee pikavippi-artikkelissa Suomilimiitin uusille asiakkaille tarjottavaa nostokulutonta ensilainaa.

Vastuullinen lainankäyttö tärkeissä ja punnituissa ostoksissa tuo joustoa arkeen, lainaa todelliseen tarpeeseen

Laina heti netistä

Voit hakea lainaa heti netistä kätevän lainahakemuksemme kautta. Suomilimiitti on nopea lainapäätöksissään ja myöntämämme luotto siirretään asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille heti hyväksytyn nostopäätöksen jälkeen, mikäli käytössäsi on Nordean, Osuuspankin, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Säästöpankin, POP Pankin tai S-Pankin tili.

Netistä haettu koroton laina on nimensä mukaisesti laina, joka tarjoaa lainaehtojen mukaisesti lainaa ilman korkoa. Maksat siis ainoastaan luoton käytöstä. Suomilimiitti tarjoaa Suomen suurinta korotonta lainaa uusille asiakkailleen.

Joustoluotto, tililuotto tai joustolimiitti - kätevällä palvelulla on monta nimeä. Tililuotto (tai joustoluotto tai joustolimiitti) tarkoittaa vakuudetonta luottoa, eli lainaa mihin ei tarvitse takaajia tai muita takauksia esim. omaisuuden panttaamista. Usein asiakkailta löytyy takaajia ja/tai omaisuutta, mutta kyse on yksinkertaisesti lainanoton helppoudesta. Takaajien hankkiminen tai omaisuuden panttaaminen lainan vakuudeksi koetaan usein työlääksi.

Pikavippi on lyhytaikainen, vakuudeton luotto, jonka asiakas saa heti tililleen. Vipin suuruus on tyypillisesti viidenkymmenen ja tuhannen euron välillä. Suomessa haettu pikavippi on keskimäärin noin 300 euroa ja takaisinmaksuaika on nopea (keskimäärin noin vajaa kolme kuukautta).

Suomessa laina ilman vakuuksia halutaan tyypillisesti ottaa netistä sen takia, koska sen hakeminen on helppoa ja luoton saa parhaimmassa tapauksessa käyttöön heti hyväksytyn nostopäätöksen jälkeen. Laina ilman vakuuksia on täydellinen valinta odottamattomiin rahan tarpeisiin.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko uuden asiakkaan nostokuluttomalle 1000 euron luotolle on 75,12 %.

Alla esimerkki 1000 euron nostokuluttoman lainan lyhentämisestä, mikäli laina nostettaisiin kertanostona ja lyhennettäisiin tasaerillä. Huomioitavaa on, että tämä on vain esimerkki. Summat sekä lainan lyhennyksen maksuerien määrät muuttuvat lainan nostohetken, nostomäärien ja suoritusten perusteella.
Suoritusten kohdistusjärjestys on: korko – nostoprovisio – pääoma.

Maksuerä Maksuerä1 Maksuerä2 Maksuerä3 Maksuerä4 Maksuerä5 Maksuerä6 Maksuerä7
Summa 200,00 € 200,00 € 200,00 € 200,00 € 200,00 € 200,00 € 33,48 €

Minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 49 kuukautta. Lainan voi maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Lainojen todellinen vuosikorko on vähintään 134,02 % ja enintään 167,90 %.

Esimerkki: 2000 € laina tasaerälyhennyksin 12 kk maksuajalla. Todellinen vuosikorko 163,97 %. Lainan kokonaiskulut ovat 1521,58 €, jolloin takaisinmaksettava summa on 3521,58 €.