03 3399 3600 (vain pvm)
 asiakaspalvelu@suomilimiitti.fi
Kirjaudu
MOBIILISOVELLUS puhelimeesi
2000 € ensinosto, kulut 0 €!

Avaa 2000 € tililuotto, saat uutena asiakkaana ensimmäisen noston kuluitta aina 2000 euroon asti.

Ensimmäinen eräpäivä
30.3.2018

Nostokuluton lainasumma 10-2000 €

Jopa 60 vrk korotonta maksuaikaa

Ei mitään kuluja

Valitse lainasumma

Luoton määrä:
Nostoprovisio (15 %):
Maksat yhteensä:
TAI vähintään:
Max. 2000 € ensinosto, KULUT 0 €!
Pääsikö Matti kukkaroon?
SUOMILIMIITILLÄ OLISI SELVINNYT TÄSTÄKIN TILANTEESTA
Suomilimiitiltä saat joustoa maksuaikaan
  Nyt Suomilimiitiltä joustoa maksuaikaan!  

Asiakkaat, jotka ovat hoitaneet lainan takaisinmaksun ajallaan, voivat saada

  • Maksuvapaan kuukauden 2 kertaa vuodessa
  • Lyhennysvapaan kuukauden 4 kertaa vuodessa.
    Lyhennysvapaalta kuukaudelta maksat vain korot

Hae maksu- tai lyhennysvapaata kirjautumalla lainapalveluun

Suomilimiitti - joustavuutta huomiseen

Haluamme tarjota sinulle kätevän ratkaisun toistuviin rahoitustarpeisiin. Suomilimiitti on joustava tililuotto, joka antaa vapaaseen käyttöösi 2000 euron luottorajan ilman monimutkaisia hakemuksia tai epäselviä piilokustannuksia.

Voit käyttää tililuottoa juuri silloin, kun itse haluat ja luoton nostaminen onnistuu vaivattomasti netissä. Palvelumme ei sisällä vuosimaksua tai muita kiinteitä kustannuksia – maksat siis ainoastaan luoton käytöstä.

Lainan hakeminen tekstiviestillä

1
Rekisteröidy

Rekisteröidy asiakkaaksi

» Rekisteröidy tästä

Jos olet jo asiakkaamme ja sinulla on PIN‑koodi lainapalveluumme, voit siirtyä suoraan kohtaan 2 ja lähettää tekstiviestin.

2
Lähetä tekstiviesti

Lähetä tekstiviesti numeroon 173172:
SL LAINASUMMA PIN-KOODI

Esim: SL 300 12346

Saat vastauksen hetken kuluttua matkapuhelimeesi.

Tekstiviestin hinta on 0 euroa.

3
Rahat tilille!

Rahat siirretään palvelun aukioloaikoina tilillesi muutaman minuutin kuluessa.

Helposti, nopeasti ja joustavasti.

Ajankohtaista

Matkustaminen avartaa ja lisää hyvinvointia

Yli miljoonalle suomalaiselle matkustamisesta on tullut niin mieluisa harrastus ja elämäntapa, että he pitävät matkalle pääsemistä oman taloutensa tärkeimpänä tavoitteena.
12.1.2018
Lainaa 2000 €
Joustava maksuaika
Täysin suomalainen
Nopea lainapäätös

Luottoa muuttuviin tilanteisiin

Suomilimiitti mahdollistaa luoton nostamisen joustavasti omien tarpeidesi mukaisesti.

Voit tehdä nostoja henkilökohtaisen luottorajasi puitteissa tarvittaessa vaikka joka päivä. Luottoa nostettaessa veloitetaan ainoastaan 15 % nostoprovisio, eikä muita kustannuksia synny, kun luotto maksetaan kokonaan takaisin ensimmäisenä eräpäivänä.

Kuukauden aikana tehdyt nostot laskutetaan seuraavan kuukauden lopussa, joten korotonta maksuaikaa kertyy keskimäärin 45 päivää. Myös osamaksu onnistuu helposti maksamalla vain laskuun merkitty minimilyhennys, joka on 12,5 % avoimesta saldosta, kuitenkin vähintään 50 euroa.

Joustavaa, eikö totta?

Suomilimiitti on yksi suosituimmista lainapalveluista Suomessa. Esimerkiksi Tuntitili-vertailupalvelu suosittelee pikavippi-artikkelissa Suomilimiitin uusille asiakkaille tarjottavaa nostokulutonta ensilainaa.

Luottoa heti netistä

Voit hakea lainaa heti netistä kätevän lainahakemuksemme kautta. Suomilimiitti on nopea lainapäätöksissään ja meidän myöntämä luotto siirretään asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille heti hyväksytyn nostopäätöksen jälkeen, mikäli käytössäsi on Nordean, Osuuspankin, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Säästöpankin, POP Pankin tai S-Pankin tili.

Netistä haettu koroton laina on nimensä mukaisesti laina, joka tarjoaa lainaehtojen mukaisesti lainaa ilman korkoa. Maksat siis ainoastaan luoton käytöstä. Suomilimiitti tarjoaa Suomen suurinta korotonta lainaa uusille asiakkailleen.

Joustoluotto, tililuotto tai joustolimiitti - kätevällä palvelulla on monta nimeä. Tililuotto (tai joustoluotto tai joustolimiitti) tarkoittaa vakuudetonta luottoa, eli lainaa mihin ei tarvitse takaajia tai muita takauksia esim. omaisuuden panttaamista. Usein asiakkailta löytyy takaajia ja/tai omaisuutta, mutta kyse on yksinkertaisesti lainanoton helppoudesta. Takaajien hankkiminen tai omaisuuden panttaaminen lainan vakuudeksi koetaan usein työlääksi.

Pikavippi on lyhytaikainen, vakuudeton luotto, jonka asiakas saa heti tililleen. Vipin suuruus on tyypillisesti viidenkymmenen ja tuhannen euron välillä. Suomessa haettu pikavippi on keskimäärin noin 300 euroa ja takaisinmaksuaika on nopea (keskimäärin noin vajaa kolme kuukautta).

Suomessa laina ilman vakuuksia halutaan tyypillisesti ottaa netistä sen takia, koska sen hakeminen on helppoa ja luoton saa parhaimmassa tapauksessa käyttöön heti hyväksytyn nostopäätöksen jälkeen. Laina ilman vakuuksia on täydellinen valinta odottamattomiin rahan tarpeisiin.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko uuden asiakkaan nostokuluttomalle 1000 euron luotolle on 75,12 %.

Alla esimerkki 1000 euron nostokuluttoman lainan lyhentämisestä, mikäli laina nostettaisiin kertanostona ja lyhennettäisiin tasaerillä. Huomioitavaa on, että tämä on vain esimerkki. Summat sekä lainan lyhennyksen maksuerien määrät muuttuvat lainan nostohetken, nostomäärien ja suoritusten perusteella.
Suoritusten kohdistusjärjestys on: korko – nostoprovisio – pääoma.

Maksuerä Maksuerä1 Maksuerä2 Maksuerä3 Maksuerä4 Maksuerä5 Maksuerä6 Maksuerä7
Summa 200,00 € 200,00 € 200,00 € 200,00 € 200,00 € 200,00 € 33,48 €

Minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 49 kuukautta. Lainan voi maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä korkokuluja. Lainojen todellinen minimi vuosikorko on 134,02 % ja maksimi 167,90 %.

Esimerkki: 800 € laina tasaerälyhennyksin 13 kk maksuajalla. Todellinen vuosikorko 163,98 %. Lainan kokonaiskulut ovat 608,67 €, jolloin takaisinmaksettava summa on 1408,67 €.