03 3399 3600 (vain pvm)
 asiakaspalvelu@suomilimiitti.fi
Kirjaudu
« Takaisin

Miten joustoluotto eroaa kulutusluotosta?

Miten joustoluotto eroaa kulutusluotosta?

Eri rahoituslaitosten asiakkailleen tarjoama joustoluotto on yhä suositumpi rahoitusratkaisu kuluttajien keskuudessa. Suomessa ilman vakuuksia haettava laina halutaan tyypillisesti ottaa verkkopalvelun kautta, koska lainapääoman hakeminen on vaivattoman helppoa.

Myönnettyä joustoluottoa voi nostaa omalle pankkitililleen nopeasti ja kätevästi - ilman tarpeettomasti aikaa vievää lainanhakuprosessia. Suositun lainatuotteen ehdottomia etuja on joustava takaisinmaksuaika. Myönnetyn luottopääoman joustavuus on käyttökelpoinen lisäetu varsinkin silloin, kun kyseisen lainan muut ehdot sopivat omiin tarpeisiin.

Lainatuotteiden vertailu kannattaa

Joustoluoton, tililuoton tai joustolimiitin nimellä markkinoitavissa lainatuotteissa on merkittäviä eroja, joten itselleen parhaiten sopivan lainapalveluyrityksen valintaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Myös tarjolla olevien lainatuotteiden erojen selvittämiseen on syytä varata aikaa. Esimerkiksi kulutus- ja joustoluotto eroavat toisistaan tietyssä määrin. 

Kulutusluotto on kertaluontoinen laina

Yksityishenkilöille tarjottava kulutusluotto on useimmiten tarkoitettu kertaluontoisen investoinnin rahoittamiseen. Kulutusluottoa voi hakea esimerkiksi Reissuluotto.fi palvelusta, joka tarjoaa 2000 - 5000 euron luottoa 1 - 3 vuoden laina-ajalla.

Myönnetty lainasumma siirtyy luotonsaajan pankkitilille yhdellä kertaa. Saamansa luottopääoman voi hyödyntää vapaasti oman harkintansa mukaan.

Ilman vakuuksia myönnettävän kulutusluoton korkotaso on yleisesti ottaen korkeampi kuin esimerkiksi asunto- tai autolainan. Luoton velkapääomaa lyhennetään kuukausittain.

Joustoluoton nostokertoja ei ole rajoitettu

Joustoluotto on vakuudeton lainatuote, johon ei tarvita takaajia tai muitakaan takauksia, kuten esimerkiksi omaisuuden panttaamista. Tililuoton lainapääomaa luotonsaaja voi nostaa useammassa erässä käytännössä aina, kun hän pääomaa tarvitsee. Nostokertoja ei ole rajoitettu

Lainaa voi nostaa yhteensä enintään niin paljon, kuin lainayrityksen kanssa sovittu luoton enimmäismäärä antaa myöten. Myönnettyä lainapääomaa ei kuitenkaan tarvitse nostaa kokonaisuudessaan, jos siihen ei ole tarvetta. 

Jatkuva lainasopimus mahdollinen

Joustoluotto voi olla voimassa tietyn ajan; mahdollinen on myös jatkuva lainasopimus. Mikäli sopimus on jatkuva, luotonsaaja voi milloin tahansa nostaa lainapääomaa lisää, kunhan luoton enimmäismäärä ei ylity.

Joustolimiitin edullisuus tulee ilmi siinä, että luotonsaaja maksaa korkoa vain siitä lainamäärästä, jonka on kullakin hetkellä nostanut omaan käyttöönsä. Saamaansa luottoa voi maksaa takaisin samanaikaisesti luotonsaajan haluaman aikataulun mukaisesti: esimerkiksi kuukausittain.

Nopeasti haettava ja myönnettävä rahoitusratkaisu

Joustoluotto on erinomainen ratkaisu odottamattomaan ja akuuttiin rahan tarpeeseen: se sopii niin pieniin kuin suurempiinkin hankintoihin. Parhaimmassa tapauksessa verkon kautta haettavan 
joustoluoton saa hyötykäyttöönsä välittömästi hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen. 

Suomilimiitti - 2000 euron jatkuva luotto

Kotimainen lainatuote Suomilimiitti on kehitetty käteväksi ratkaisuksi suomalaiskuluttajien toistuviin rahoitustarpeisiin. Suomilimiitin joustoluotto tarjoaa luotonsaajan vapaaseen käyttöön 2000 euron luottorajan - ilman monimutkaisia hakemuksia tai piilokustannuksia

Luotonsaaja voi käyttää luottoaan juuri silloin, kun itse haluaa. Tililuotolta pääoman nostaminen onnistuu vaivattomasti verkkopalvelun kautta tarvittaessa vaikka joka päivä.

Selkeä ja läpinäkyvä kustannusrakenne

Suomilimiitin laina ei sisällä vuosimaksua tai muitakaan kiinteitä kustannuksia. Näin ollen luotonsaaja maksaa vain ja ainoastaan luottotilinsä käytöstä. 

Luottoa nostettaessa veloitetaan 15 prosentin nostoprovisio. Muita kustannuksia ei synny, kun luotto maksetaan kokonaan takaisin ensimmäisenä eräpäivänä. Kuukauden aikana tehdyt nostot laskutetaan seuraavan kuukauden lopussa, joten korotonta maksuaikaa kertyy keskimäärin 45 päivää.

Uuden laina-asiakkaan etu

Kun Suomilimiitin asiakas avaa 2000 euron arvoisen tililuoton, hän saa uutena asiakkaana ensimmäisen noston ilman kuluja aina 1000 euroon asti.

Suomilimiitin tarjoamaa joustoluottoa voi hakea välittömästi verkossa täytettävän lainahakemuksen kautta. Luotonantaja on lainapäätöksissään nopea, ja myönnetty joustoluotto siirretään asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille välittömästi hyväksytyn nostopäätöksen jälkeen.

Joustavaa luotonantoa jo vuodesta 2006

Suomilimiitin luotonantajana toimii täysin suomalaisomisteinen rahoitusyritys. J.W.-Yhtiöt Oy on palvellut satoja tuhansia suomalaisia kuluttajia heidän rahoitustarpeissaan vuodesta 2006 lähtien. Joustava ja vakavarainen luottokumppani palvelee asiakkaitaan 365 päivänä vuodessa - nopeasti ja ystävällisesti. 

Artikkeli on Tuntitili.fi palvelun tuottama.
 

Joustoa tähän päivään ja huomiseen tarjoaa Suomilimiitti – helppo ja nopea tililuotto käytössäsi kun tarvitset rahoitusta elämän muuttuviin tilanteisiin.