03 3399 3600 (vain pvm)
 asiakaspalvelu@suomilimiitti.fi
Kirjaudu
« Takaisin

Pääsiäistä voi viettää monin eri tavoin

Pääsiäistä voi viettää monin eri tavoin

Pääsiäinen päättää pyhättömät härkäviikot. Vanha kansa kutsui näitä loppiaisen jälkeisiä viikkoja myös nimellä selkäviikot talvenselkään viitaten. Laskiaiseen asti saimme ahertaa arjessamme ilman varsinaisia juhlapäiviä. Pääsiäispyhinä me kaikki olemme taatusti ansainneet kunnon hengähdystauon. 

Miten neljän päivän loman voisi sitten parhaiten hyödyntää? Moni meistä saattaa pohtia elämysmatkaa ulkomaille, useita suomalaisia houkuttelee ajatus vapaa-ajan aktiviteetteja huokuvasta reissusta lähellä tai kauempana sijaitsevaan kotimaan kohteeseen. Mieluisaksi vaihtoehdoksi voidaan kokea myös rentouttava lomanvietto läheisten kesken vaikkapa kylpylähotellissa kaikkine pääsiäisherkkuineen.

Rahaa joustavasti pääsiäisen viettoon - unelmat todeksi 

Mikä neuvoksi silloin, kun pääomaa ei satukaan juuri sillä hetkellä olemaan riittävästi omien toiveiden mukaisen pääsiäisloman toteuttamiseksi? Tällöin Suomilimiitin joustoluotto on hyvä vaihtoehto pulman ratkaisemiseksi. 

Suomilimiitin jousto- eli tililuotto on 2000 euron suuruinen luottotili, jonka varat ovat luotonsaajan hyödynnettävissä joustavasti. Tililuoton myöntämisen jälkeen lainapääomaa voi siirtää omalle pankkitililleen vaivattomasti luotonmyöntäjän verkkopalvelun tai puhelimen avulla.

Vakuudetonta joustoluottoa voi hakea nopeasti täytettävällä verkkohakemuksella mihin vuorokauden aikaan tahansa. Myönteisen luottopäätöksen jälkeen sovittu luottopääoma maksetaan lainanhakijan pankkitilille mitä pikimmin.  

Hyödynnä uuden asiakkaan etu

Uuden asiakkaan on mahdollista saada korotonta ja kulutonta lainaa jopa yli 60 vuorokaudeksi, sillä ensimmäinen nosto 1000 euroon asti on kuluton ensimmäiseen eräpäivään asti.

Luottotililtään nostamansa summan voi maksaa takaisin joko kokonaisuudessaan yhdellä kertaa tai vaihtoehtoisesti joustavasti kuukausittain erissä, jolloin luotosta maksetaan lyhennyksen lisäksi korkoa. 

Minimikuukausilyhennys on 12,5 % jäljellä olevasta lainasaldosta, kuitenkin vähintään 50 euroa. Uusille asiakkaille ensimmäinen nosto on nostokuluton ja vanhoille asiakkaille nostokulu on 15 % lainan suuruudesta.

Korkoa maksetaan vain siltä summalta, jonka on nostanut omalta luottotililtään. Ensimmäinen laskutusjakso on aina koroton, sekä uusille että vanhoille asiakkaille.

Shoppailua ajan kanssa

Nyt, kun vähittäiskaupan aukioloajat ovat vihdoinkin vapautuneet, monet myymälät ja kauppakeskukset pitävät ovensa auki pyhäpäivinäkin. Pääsiäisenä on siis hyvin aikaa shoppailla kaikessa rauhassa ja tehdä arjen kiireen keskellä toteuttamatta jääneitä investointeja. Esimerkiksi uuden pyörän hankinta tai oman kodin sisustaminen entistä viihtyisämmäksi pyörii monen mielessä näin alkavan kevään kynnyksellä. 

Tapahtumia moneen makuun

Pääsiäispyhinä tarjolla on mielenkiintoisia tapahtumia moneen makuun. Korkeasaaren eläintarhassa järjestettävä Pääsiäissaari-kevättapahtuma tarjoaa perinteisesti hauskaa ajanvietettä ja kevään elonmerkkejä varsinkin lapsiperheille. Pääkaupunkiseudulle suuntautuvalla lomamatkalla voi samalla vierailla esimerkiksi Merimaailma Sea Lifessa, jossa avautuu uusi elämyksellinen näyttely juuri pääsiäiseksi.
 
Maalis-huhtikuun vaihteessa Helsingin messukeskuksessa järjestettävä alan suurin tapahtuma American Car Show kiinnostaa taatusti todellisista autokaunottarista kiinnostunutta väestönosaa.

Rentoutumista kylpylässä

Pidennetyn viikonlopun mittaisen kevätloman voi viettää mukavasti myös kylpylässä. Kaikin puolin rentouttava kylpyläloma pitää sisällään monimuotoista virkistäytymistä ja itsensä hemmottelua omien toiveidensa mukaisesti. Arkisen aherruksen vastapainoksi on paikallaan nauttia täysin siemauksin kylpylähotellin tarjoamista laadukkaista palveluista. Erilaisten aktiviteettien lomassa on antoisaa herkutella valmiiksi katetun pääsiäisaterian äärellä.

Liikunnalliselle lomalle Vierumäelle tai Ylläkselle

Otollinen pääsiäislomakohde on myös esimerkiksi Vierumäki. Virkistävä koko perheelle räätälöity lomanvietto pitää sisällään rennon yhdessäolon ohella sopivassa suhteessa liikuntaa ja nautinnollisia ruokaelämyksiä. Lapsille suunnatun parkourin ja temppuradan lisäksi tarjolla on aikuisille maastopyöräilyä sekä monipuolisen tehokasta treenaamista. Urheilullisen reippailun päätteeksi on mukava palkita itsensä valmiin buffetpöydän antimilla.

Ylläs tarjoilee puolestaan Lapin lumoa ja keväthankien kimallusta. Suomalaisten suosiman pohjoisen hiihtokeskuksen viihtyisyydessä voi ihastella luonnonkauniista tunturimaisemasta ja vihkiytyä samalla monipuolisen talviurheilun saloihin.

Kaupunkilomalle Euroopan metropoliin

Varsinkin kulttuurielämyksiä ja monipuolista viihdettä tarjoavalle kaupunkilomalle on mahdollista päästä sopuhintaan ja nopeasti mahdollista takatalvea pakoon. Esimerkiksi monissa Etelä- ja Keski-Euroopan suurkaupungeissa on jo maalis-huhtikuun vaihteessa aistittavissa odotetun kevään lämpöä.

Historiallisen Rooman viehätys

Viljalti kulttuurihistoriallisia maamerkkejä tarjoava Rooma on monen suomalaisen suosikkikohde. Ikuisessa kaupungissa riittää taidemuseoita, kirkkoja, gallerioita sekä pizzerioita ja trattorioita moneen makuun. Huikaiseviin nähtävyyksiin voi tutustua helposti vaikka kävellen, ja patikoinnin lomassa on antoisaa nauttia viipyilevistä hetkistä puistoissa, aukioilla ja kahviloissa.

Äkkilähdöllä rantalomalle

Pääsiäisen lähestyessä monen meistä mielessä siintää ajatus unelmalomasta aurinkoisella hiekkarannalla. Nopeasti varattavat ja usein tavallista edullisemmat äkkilähdöt tarjoavat oivallisen ratkaisun takuuvarman aurinkoloman toteuttamiseksi. Eri matkatoimistoilla on tarjottavanaan äkkilähtöjä, jotka sisältävät lennot ja hotellimajoitukset samassa paketissa. Suosittuja rantalomakohteita, joihin voi matkustaa äkillisen matkakuumeen iskiessä kohtuullisen edullisesti, ovat muiden muassa Fuengirola, Mallorca ja Alanya.

Artikkeli on Ensilaina.net palvelun tuottama. Sivusto esittelee palveluita, joilla on tarjota ilmainen laina uusille asiakkailleen. Lisäksi sivustolla voi vertailla eri lainantarjoajien lainoja.
 

Joustoa tähän päivään ja huomiseen tarjoaa Suomilimiitti – helppo ja nopea tililuotto käytössäsi kun tarvitset rahoitusta elämän muuttuviin tilanteisiin.