03 3399 3600 (vain pvm)
 asiakaspalvelu@suomilimiitti.fi
Kirjaudu
Emme myönnä Suomilimiitin kulutusluottoa uusille asiakkaille

Kulutusluotto – helppoa lainaa hankintoihin

Kulutusluotto on helppo ja nopea tapa rahoittaa kertaluontoiset isommatkin hankinnat. Suomilimiitin kulutusluottoa myönnetään ilman vakuuksia. Kulutusluotto maksetaan takaisin sovituissa erissä kuukausittain. Kulutusluotolle on mahdollista saada jopa kolme vuotta maksuaikaa.

Kulutusluoton hakeminen on helppoa nettilomakkeellamme, ja voit valita omiin tarpeisiin sopivan 12-36 kuukauden maksuajan kulutusluotolle. Näppärällä kulutusluotolla voit rahoittaa isompiakin hankintoja pitkällä maksuajalla.

Kulutusluottoon ei vaadita vakuuksia ja yksinkertainen hakuprosessi auttaa tarpeellisten hankintojen rahoituksessa nopeasti. Kulutusluottoa hyödynnetään esimerkiksi remontin, kodin hankintojen, lomien tai muiden arjen tarpeiden rahoittamiseen.

Suomilimiitin kulutusluotto tarkoittaa lainaa, jota voi hakea omiin tarpeisiin sopivan kertasumman. Kulutusluottoa voit nostaa 2000-5000 euroa ja maksuaikaa kulutusluotolle voi sopia 12-36 kuukautta.

Mistä kulutusluoton hakeminen on järkevää?

Suomilimiitti on luotettava, vakavarainen ja täysin suomalainen lainapalvelu. Esimerkiksi Tuntitili.fi -vertailupalvelu suosittelee Suomilimiittiä artikkelissaan, Suomilimiitti onkin yksi Suomen suosituimmista lainapalveluista.

Maksu- tai lyhennysvapaan hakeminen on helppoa joko kirjautumalla lainapalveluumme tai soittamalla mukavaan asiakaspalveluumme 03 3399 3600 (vain pvm). Asiakaspalvelumme on auki ma-pe 8-20.

Saako kulutusluoton heti tilille?

Suomilimiitin myöntämä kulutusluotto näkyy asiakkaan tilillä muutaman minuutin kuluessa Aktiassa, Danske Bankissa, Handelsbankenissa, Nordeassa, Osuuspankissa, POP Pankissa, S-Pankissa ja Säästöpankissa.

Muiden pankkien tileillä raha näkyy 1-2 pankkipäivän kuluttua.

Suomilimiitillä päätökset kulutusluoton myöntämisestä tehdään ripeästi ja rahojen siirto tapahtuu asiakkaan tilille välittömästi hyväksytyn nostopäätöksen jälkeen. Hyväksyttyjä nostoja maksetaan päivittäin ma-su 8-22.

Voiko kulutusluotto olla vakuudeton?

Suomilimiitin myöntämään kulutusluottoon et tarvitse vakuuksia. Voit valita tarpeisiin sopivan summan sekä maksuajan sopimusehtojen puitteissa. Kulutusluottoa saadaksesi sinun tulee olla 25 vuotta täyttänyt.

Voiko netistä hakea kulutusluottoa?

Suomilimiitin nettipalvelusta haet kulutusluottoa helposti ja turvallisesti. Hakemuksen voi tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa seitsemänä päivänä viikossa. Kulutusluottosopimuksen täyttäminen käy minuuteissa ja vahvistus kulutusluoton myöntämisestä lähetetään tekstiviestillä. Lainahakemuksia käsitellään ma-su 8-22.

Kulutusluoton hakemiseen vaaditaan ainoastaan verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Verkkopankkitunnukset saa pyydettyä omasta pankista, mobiilivarmenteen voi pyytää matkapuhelinliittymän tarjoajalta.

Suomilimiitin kulutusluotto – mukana arjen tarpeissa

Suomilimiitin kulutusluotto vastaa mainiosti moniin arjen rahantarpeisiin. Kulutusluottoomme ei tule epäselviä piilokustannuksia. Suomilimiitiltä voi saada vapaaseen käyttöön 2000 euron kulutusluoton.

Asiakkaamme ovat arvostaneet Suomilimiitissä seuraavia asioita

Kulutusluottoa voit käyttää haluamaasi tarpeeseen ja kulutusluoton siirtäminen tilille onnistuu vaivattomasti netissä. Suomilimiitin kulutusluottoa voit lyhentää kuukausittain ja maksuerien suuruus määräytyy maksuajan sekä luoton määrän mukaan.

Tekstiviestien välityksellä asiointi on asiakkailtamme tulleen palautteen mukaan toivottua, tekstiviestien lähettäminen on Suomilimiitillä lisämaksutonta. Tekstiviesti maksaa ainoastaan normaalin tekstiviestin verran. Tarkan hintatiedon voit tiedustella matkapuhelinliittymäsi tarjoajalta.

Lainapalvelumme on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Kulutusluottoa voi hakea milloin tahansa osoitteessa www.suomilimiitti.fi. Lainahakemuksia käsitellään ja myönnettyjä luottoja maksetaan asiakkaan tilille ma-su 8-22.

LIMIITIN LISÄNOSTOT TEKSTIVIESTILLÄ
Lähetä tekstiviesti numeroon 173172:
SL LAINASUMMA PIN-KOODI, Esim: SL 300 12346
Saat vastauksen hetken kuluttua matkapuhelimeesi.
Tekstiviestin hinta on 0 euroa.