03 3399 3600 (vain pvm)
 asiakaspalvelu@suomilimiitti.fi
Kirjaudu
Älä päästä Mattia kukkaroon - Hae koroton ensilaina

Kulutusluotto – helppoa lainaa hankintoihin

Kulutusluotto on helppo ja nopea tapa rahoittaa kertaluontoiset hankinnat. Suomilimiitin kulutusluottoa eli limiittilainaa myönnetään ilman vakuuksia. Kulutusluotosta maksetaan vain, jos sitä käytetään, limiittistä ei tule vuosimaksua tai muita kiinteitä kustannuksia.

Kulutusluoton hakeminen on helppoa nettilomakkeellamme, limiittiä voi hakea puskuriksi myös tulevia tarpeita ajatellen. Näppärää lainamuotoa nimitetään kulutusluoton ohella joustoluotoksi, tililuotoksi tai joustolimiitiksi.

Kulutusluottoon ei vaadita vakuuksia ja yksinkertainen hakuprosessi auttaa tarpeellisten hankintojen rahoituksessa nopeasti. Kulutusluottoa hyödynnetään esimerkiksi remontin, kodin hankintojen, lomien tai muiden arjen tarpeiden rahoittamiseen.

Suomilimiitin kulutusluotto tarkoittaa limiittilainaa, jota voi hakea omiin tarpeisiin sopivan summan, josta voi tehdä yhden tai useamman noston. Limiittiä myönnetään jopa 2000 euroa ja luottoa on käytössä aina tarvittaessa.

Hae kulutusluottoa tästä

Mistä kulutusluoton hakeminen on järkevää?

Suomilimiitti on luotettava, vakavarainen ja täysin suomalainen lainapalvelu. Esimerkiksi Tuntitili.fi -vertailupalvelu suosittelee Suomilimiittiä artikkelissaan, Suomilimiitti onkin yksi Suomen suosituimmista lainapalveluista. Suomilimiitin kulutusluottoon voi saada jopa 60 vuorokautta korotonta maksuaikaa.

Suomilimiitti palkitsee ylimääräisillä eduilla lainansa hyvin hoitaneita:

Maksu- tai lyhennysvapaan hakeminen on helppoa joko kirjautumalla lainapalveluumme tai soittamalla mukavaan asiakaspalveluumme 03 3399 3600 (vain pvm). Asiakaspalvelumme on auki klo 8-22.

Saako kulutusluoton heti tilille?

Suomilimiitin myöntämä kulutusluotto näkyy asiakkaan tilillä muutaman minuutin kuluessa Aktiassa, Danske Bankissa, Handelsbankenissa, Nordeassa, Osuuspankissa, POP Pankissa, S-Pankissa ja Säästöpankissa.

Muiden pankkien tileillä raha näkyy 1-2 pankkipäivän kuluttua.

Suomilimiitillä päätökset kulutusluoton myöntämisestä tehdään ripeästi ja rahojen siirto tapahtuu asiakkaan tilille välittömästi hyväksytyn nostopäätöksen jälkeen. Hyväksyttyjä nostoja maksetaan päivittäin arkisin ja viikonloppuisin klo 8-22 välisenä aikana.

Voiko kulutusluotto olla koroton luotto?

Suomilimiitin myöntämään kulutusluotton saa korotonta maksuaikaa aina seuraavan kuukauden loppuun asti. Limiittiluottotililtä tehdyt nostot laskutetaan vasta seuraavan kuukauden lopulla. Korotonta maksuaikaa kuukauden aikana tehdyille nostoille kertyy keskimäärin 45 päivää.

Voiko netistä hakea kulutusluottoa?

Suomilimiitin nettipalvelusta haet kulutusluottoa helposti ja turvallisesti. Hakemuksen voi tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa seitsemänä päivänä viikossa. Kulutusluottosopimuksen täyttäminen käy minuuteissa ja vahvistus kulutusluoton myöntämisestä lähetetään tekstiviestillä. Lainahakemuksia käsitellään klo 8-22 arkisin ja viikonloppuisin.

Kulutusluoton hakemiseen vaaditaan ainoastaan verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Verkkopankkitunnukset saa pyydettyä omasta pankista, mobiilivarmenteen voi pyytää matkapuhelinliittymän tarjoajalta.

Suomilimiitti – mukana arjen tarpeissa

Limiittimotoinen kulutusluotto vastaa mainiosti moniin arjen rahantarpeisiin. Myönnetyn limiitin puitteissa voi tehdä nostoja helposti. Kulutusluottoomme ei tule epäselviä piilokustannuksia. Suomilimiitiltä voi saada vapaaseen käyttöön 2000 euron kulutusluoton.

Asiakkaamme ovat arvostaneet Suomilimiitissä seuraavia asioita

Asiakkaamme voivat käyttää limiittiä juuri silloin, kun he itse haluavat ja kulutusluoton siirtäminen tilille onnistuu vaivattomasti netissä. Suomilimiitin kulutusluotosta ei tule vuosimaksua tai muita kiinteitä kustannuksia, maksua tulee vain jos kulutusluottoa käytetään.

Tekstiviestien välityksellä asiointi on asiakkailtamme tulleen palautteen mukaan toivottua, tekstiviestien lähettäminen on Suomilimiitillä lisämaksutonta. Tekstiviesti maksaa ainoastaan normaalin tekstiviestin verran. Tarkan hintatiedon voit tiedustella matkapuhelinliittymäsi tarjoajalta.

Lainapalvelumme on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Kulutusluottoa voi hakea milloin tahansa osoitteessa www.suomilimiitti.fi. Lainahakemuksia käsitellään ja myönnettyjä luottoja maksetaan asiakkaan tilille arkisin ja viikonloppuisin klo 8-22.

Limiittilainan hakeminen tekstiviestillä

1
Rekisteröidy

Rekisteröidy limiittiasiakkaaksi

» Rekisteröidy limiittiin tästä

Jos olet jo limiittiasiakkaamme ja sinulla on PIN‑koodi lainapalveluumme, voit siirtyä suoraan kohtaan 2 ja lähettää tekstiviestin.

2
Lähetä tekstiviesti

Lähetä tekstiviesti numeroon 173172:
SL LAINASUMMA PIN-KOODI

Esim: SL 300 12346

Saat vastauksen hetken kuluttua matkapuhelimeesi.

Tekstiviestin hinta on 0 euroa.

3
Rahat tilille!

Rahat siirretään palvelun aukioloaikoina tilillesi muutaman minuutin kuluessa.

Helposti, nopeasti ja joustavasti.