03 3399 3600 (vain pvm)
 asiakaspalvelu@suomilimiitti.fi
Kirjaudu
Älä päästä Mattia kukkaroon - Lainaa ilman vakuuksia
Valitse lainasumma

Luoton määrä:
Nostoprovisio (15 %):
Maksat yhteensä:
TAI vähintään:
Max. 2000 € ensinosto, KULUT 0 €!

Lainaa moneen tarpeeseen

Elämässä tulee vastaan tilanteita, joissa tarvitset lainaa nopeasti; auto tai kodinkone voi rikkoutua, puhelin hajota tai joudut maksamaan yllättäviä terveydenhoitokuluja. Matkatavarat voivat myös hävitä tai saatat tarvita uuden polkupyörän lapselle. Syitä äkilliseen rahantarpeeseen on lukemattomia, ja näissä tilanteissa saatat tarvita lainaa heti. Toisaalta olet voinut suunnitella myös tiettyä hankintaa pidemmän aikaa tai haluat remontoida kotiasi ja tässä tilanteessa lisärahoitus voi auttaa tämän hankinnan toteuttamisessa.

Kun teet vastuullisia hankintoja tai tarvitset tukea yllättäviin menoihin, Suomilimiitti on erittäin joustava ja luotettava lainaratkaisu.

Suomilimiitiltä edullista lainaa netistä

Suomilimiitti on yksi suosituimmista lainapalveluista Suomessa. Uudet asiakkaat saavat korotonta vippiä 2 000 euroon asti. Tämän lisäksi lainoissamme on jopa 60 vuorokautta korotonta maksuaikaa.

Suomilimiitin asiakkaat, jotka ovat hoitaneet lainansa takaisinmaksun ajallaan, voivat saada

Lainaa on helppo hakea: Lainahakemuksen voi tehdä netissä ja lainan hakeminen käy nopeasti

Tee lainahakemus

Maksetaanko laina heti tilille?

"Saako lainaa heti?" on yksi yleisimmistä kysymyksistä, mitä lainanhakijoilla yleensä on mielessä silloin, kun he tarvitsevat lainaa. Lainantarve on usein äkillinen ja kun päätös lainasta on tehty, se halutaan saada nopeasti. Siksi Suomilimiitti on nopea lainapäätöksissään.

Suomilimiitin myöntämä laina siirretään asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille heti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen. Tilisiirto tapahtuu välittömästi, mikäli käytössäsi on jonkin seuraavien pankkien tili:

Muita kuin edellä mainittuja pankkeja käytettäessä raha on lainanhakijan tilillä 1-2 pankkipäivän kuluttua. Hyväksyttyjä nostoja maksetaan ma-su 8-22 välisenä aikana.

Käytettävissäsi koroton ensilaina

Suomilimiitiltä otettu ensimmäinen laina on koroton ja kuluton jopa 60 vrk.

Kuukauden aikana tehdyt nostot laskutetaan seuraavan kuukauden lopussa, joten korotonta maksuaikaa kertyy keskimäärin 45 päivää.

Miksi hakea lainaa Suomilimiitiltä?

Suomilimiitti on joustava tililuotto, joka antaa vapaaseen käyttöösi 2000 euron luottorajan ilman monimutkaisia hakemuksia tai epäselviä piilokustannuksia. Palvelumme ei sisällä vuosimaksua tai muita kiinteitä kustannuksia. Asiakkaamme maksavat siis ainoastaan luoton käytöstä.

Asiakkaamme ovat arvostaneet Suomilimiitissä erityisesti seuraavia asioita:

Miten haen lainaa?

Laina on helposti saatavilla netistä - lainaa haetaan Suomilimiitin verkkopalvelussa. Lainasopimuksen täyttäminen kestää pari minuuttia ja luottopäätös lähetetään asiakkaalle tekstiviestillä.

Lainaa saa nopeasti ja pääsääntöisesti raha on käytettävissä 15 minuutin kuluessa hakemuksen tekemisestä. Mitä huolellisemmin pikalainahakemuksen tiedot on täytetty, sitä nopeammin hakemukset voidaan käsitellä.

Lainapalvelumme on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden seitsemän päivää viikossa, joten voit lähettää lainahakemuksen milloin tahansa. Lainahakemuksia käsitellään ja myönnettyjä luottoja maksetaan asiakkaan tilille ma-su 8-22.

Mikäli sinulla ei ole käytössä verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta, niin ota yhteyttä pankkiisi ja pyydä heiltä omat verkkopankkitunnukset. Mobiilivarmenteen saa matkapuhelinliittymän tarjoajalta.

Monet pitävät myös asioinnista tekstiviestien välityksellä. Suomilimiitillä tekstiviestien lähettäminen on lisämaksutonta. Tekstiviesti maksaa ainoastaan normaalin tekstiviestin verran. Tarkan hintatiedon voit tiedustella matkapuhelinliittymäsi tarjoajalta.

Tee lainahakemus

Lainaa 100 euroa | Lainaa 300 euroa | Lainaa 500 euroa | Lainaa 1000 euroa | Lainaa 2000 euroa

Limiittilainan hakeminen tekstiviestillä

1
Rekisteröidy

Rekisteröidy limiittiasiakkaaksi

» Rekisteröidy limiittiin tästä

Jos olet jo limiittiasiakkaamme ja sinulla on PIN‑koodi lainapalveluumme, voit siirtyä suoraan kohtaan 2 ja lähettää tekstiviestin.

2
Lähetä tekstiviesti

Lähetä tekstiviesti numeroon 173172:
SL LAINASUMMA PIN-KOODI

Esim: SL 300 12346

Saat vastauksen hetken kuluttua matkapuhelimeesi.

Tekstiviestin hinta on 0 euroa.

3
Rahat tilille!

Rahat siirretään palvelun aukioloaikoina tilillesi muutaman minuutin kuluessa.

Helposti, nopeasti ja joustavasti.