03 3399 3600 (vain pvm)
 asiakaspalvelu@suomilimiitti.fi
Kirjaudu
Älä päästä Mattia kukkaroon - Lainaa ilman vakuuksia

Lainaa ilman vakuuksia

Suomessa lainaa ilman vakuuksia halutaan tyypillisesti ottaa sen takia, koska se on helppoa ja nopeaa. Takaajien hankkiminen tai omaisuuden panttaaminen lainan vakuudeksi koetaan usein työlääksi. Usein asiakkailta löytyy takaajia ja/tai omaisuutta, mutta kyse on yksinkertaisesti lainanoton helppoudesta.

Laina ilman vakuuksia on täydellinen valinta odottamattomiin rahan tarpeisiin.

Hae lainaa tästä

Mistä saa lainaa vakuudetta?

Suomilimiitti on yksi suosituimmista lainaa tarjoavista palveluista Suomessa. Tarjoamme esimerkiksi uusille asiakkaille ensimmäisen lainan korottomasti aina 2000 euroon asti. Mikä parasta: Suomilimiitin tarjoamassa lainassa on jopa 60 vuorokautta korotonta maksuaikaa.

Suomilimiitin asiakkaat, jotka ovat hoitaneet lainan takaisinmaksun ajallaan, voivat saada

Asiakkaamme voivat hakea lainalleen maksu- tai lyhennysvapaata joko kirjautumalla lainapalveluumme tai soittamalla mukavaan asiakaspalveluumme 03 3399 3600 (vain pvm).

Saako Suomilimiitiltä lainaa heti tilille?

Suomilimiitti on nopea lainapäätöksissään ja meidän myöntämä vakuudeton laina siirretään asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille heti hyväksytyn nostopäätöksen jälkeen.

Laina siirretään tilille välittömästi, mikäli asiakkaan käytössä on Nordean, Osuuspankin, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Säästöpankin, POP Pankin tai S-Pankin tili.

Muita kuin edellä mainittuja pankkeja käytettäessä raha on lainanhakijan tilillä 1-2 pankkipäivän kuluttua. Hyväksyttyjä nostoja maksetaan päivittäin arkisin ja viikonloppuisin klo 8-22 välisenä aikana.

Voiko lainaa saada korottomasti?

Suomilimiitiltä otettu ensimmäinen laina on myös koroton laina. Korotonta maksuaikaa lainalla on seuraavan kuun loppuun asti.

Kuukauden aikana tehdyt nostot laskutetaan seuraavan kuukauden lopussa, joten korotonta maksuaikaa kertyy keskimäärin 45 päivää.

Saako lainaa netistä ilman vakuuksia?

Voit hakea lainaa netistä ilman vakuuksia. Lainahakemuksemme löydät helposti tästä. Lainahakemuksen täyttäminen kestää pari minuuttia ja luottopäätös lähetetään asiakkaalle tekstiviestitse. Hakemuksen voit tehdä ympäri vuorokauden seitsemän päivää viikossa. Hakemuksia käsitellään arkisin ja viikonloppuisin klo 8-22 välisenä aikana.

Mikäli asiakkaalla ei ole käytössä verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta, tulee hänen ottaa yhteyttä pankkiin ja pyytää heiltä omat verkkopankkitunnukset. Mobiilivarmenteen saa matkapuhelinliittymän tarjoajalta.

Suomilimiitti - joustavuutta huomiseen

Haluamme myös muistuttaa, että Suomilimiitti on aina halunnut tarjota kuluttajille kätevän ratkaisun toistuviin rahoitustarpeisiin. Suomilimiitti on joustoluotto, joka antaa vapaaseen käyttöösi 2000 euron luottorajan ilman monimutkaisia hakemuksia tai epäselviä piilokustannuksia.

Asiakkaamme ovat arvostaneet Suomilimiitissä seuraavia asioita:

Asiakkaamme voivat käyttää joustoluottoa juuri silloin, kun he itse haluavat ja lainan nostaminen onnistuu vaivattomasti netissä. Palvelumme ei sisällä vuosimaksua tai muita kiinteitä kustannuksia. Asiakkaamme maksavat siis ainoastaan luoton käytöstä.

Monet pitävät asioinnista tekstiviestien välityksellä. Suomilimiitillä tekstiviestien lähettäminen on lisämaksutonta. Tekstiviesti maksaa ainoastaan normaalin tekstiviestin verran. Tarkan hintatiedon voit tiedustella matkapuhelinliittymäsi tarjoajalta.

Lainapalvelumme on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Nopean lainahakemuksen voit täyttää milloin tahansa tästä. Lainahakemuksia käsitellään ja myönnettyjä luottoja maksetaan asiakkaan tilille arkisin ja viikonloppuisin klo 8-22.

Lainan hakeminen tekstiviestillä

1
Rekisteröidy

Rekisteröidy asiakkaaksi

» Rekisteröidy tästä

Jos olet jo asiakkaamme ja sinulla on PIN‑koodi lainapalveluumme, voit siirtyä suoraan kohtaan 2 ja lähettää tekstiviestin.

2
Lähetä tekstiviesti

Lähetä tekstiviesti numeroon 173172:
SL LAINASUMMA PIN-KOODI

Esim: SL 300 12346

Saat vastauksen hetken kuluttua matkapuhelimeesi.

Tekstiviestin hinta on 0 euroa.

3
Rahat tilille!

Rahat siirretään palvelun aukioloaikoina tilillesi muutaman minuutin kuluessa.

Helposti, nopeasti ja joustavasti.