03 3399 3600 (vain pvm)
 asiakaspalvelu@suomilimiitti.fi
Kirjaudu
Valitse lainasumma

Luoton määrä:
Nostoprovisio (15 %):
Maksat yhteensä:
TAI vähintään:
Max. 2000 € ensinosto, KULUT 0 €!

Lainaa 100 euroa

Suomilimiitti on jatkuva tililuotto, joka mahdollistaa lainan nostamisen joustavasti omien tarpeidesi mukaisesti. Suomilimiitiltä voit nostaa 100 euroa nopeasti silloin kun rahan tarve iskee. Nostokulutonta Suomilimiittiä myönnetään uusille asiakkaille 10-2000 euroa.

Voit tehdä nostoja henkilökohtaisen luottorajasi puitteissa tarvittaessa vaikka joka päivä. Lainaa nostettaessa veloitetaan ainoastaan 15 % nostoprovisio, eikä muita kustannuksia synny, kun luotto maksetaan kokonaan takaisin ensimmäisenä eräpäivänä. Lainalaskuristamme näet tarkat kustannukset ja maksuerät. Hae 100 euron lainaa.

Lainan koroton maksuaika n. 45 päivää

Kuukauden aikana tehdyt nostot laskutetaan seuraavan kuukauden lopussa, joten korotonta maksuaikaa kertyy 100 euron lainalle keskimäärin 45 päivää. Myös osamaksu onnistuu helposti maksamalla vain laskuun merkitty minimilyhennys, joka on 12,5 % avoimesta saldosta, kuitenkin vähintään 50 euroa.

Suomilimiitti, joustava laina, uudelle asiakkaalle nostokulut 0€

Suomilimiitti on yksi suosituimmista lainapalveluista Suomessa. Esimerkiksi Tuntitili-vertailupalvelu suosittelee pikavippi-artikkelissa Suomilimiitin uusille asiakkaille tarjottavaa nostokulutonta ensilainaa.

Vastuullinen lainankäyttö tärkeissä ja punnituissa ostoksissa tuo joustoa arkeen, lainaa todelliseen tarpeeseen

100 euron laina heti netistä

Voit hakea 100 euron lainaa heti netistä kätevän lainahakemuksemme kautta. Suomilimiitti on nopea lainapäätöksissään ja myöntämämme luotto siirretään asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille heti hyväksytyn nostopäätöksen jälkeen, mikäli käytössäsi on Nordean, Osuuspankin, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Säästöpankin, POP Pankin tai S-Pankin tili.

Netistä haettu koroton laina on nimensä mukaisesti laina, joka tarjoaa lainaehtojen mukaisesti lainaa ilman korkoa. Maksat siis ainoastaan luoton käytöstä. Suomilimiitti tarjoaa Suomen suurinta korotonta lainaa uusille asiakkailleen.

Joustoluotto, tililuotto tai joustolimiitti - kätevällä palvelulla on monta nimeä. Tililuotto (tai joustoluotto tai joustolimiitti) tarkoittaa vakuudetonta luottoa, eli lainaa mihin ei tarvitse takaajia tai muita takauksia esim. omaisuuden panttaamista. Usein asiakkailta löytyy takaajia ja/tai omaisuutta, mutta kyse on yksinkertaisesti lainanoton helppoudesta. Takaajien hankkiminen tai omaisuuden panttaaminen lainan vakuudeksi koetaan usein työlääksi.

Pikavippi on lyhytaikainen, vakuudeton luotto, jonka asiakas saa heti tililleen. Vipin suuruus on tyypillisesti viidenkymmenen ja tuhannen euron välillä. Suomessa haettu pikavippi on keskimäärin noin 300 euroa ja takaisinmaksuaika on nopea (keskimäärin noin vajaa kolme kuukautta).

Suomessa laina ilman vakuuksia halutaan tyypillisesti ottaa netistä sen takia, koska sen hakeminen on helppoa ja luoton saa parhaimmassa tapauksessa käyttöön heti hyväksytyn nostopäätöksen jälkeen. Laina ilman vakuuksia on täydellinen valinta odottamattomiin rahan tarpeisiin.

Limiittilainan hakeminen tekstiviestillä

1
Rekisteröidy

Rekisteröidy limiittiasiakkaaksi

» Rekisteröidy limiittiin tästä

Jos olet jo limiittiasiakkaamme ja sinulla on PIN‑koodi lainapalveluumme, voit siirtyä suoraan kohtaan 2 ja lähettää tekstiviestin.

2
Lähetä tekstiviesti

Lähetä tekstiviesti numeroon 173172:
SL LAINASUMMA PIN-KOODI

Esim: SL 300 12346

Saat vastauksen hetken kuluttua matkapuhelimeesi.

Tekstiviestin hinta on 0 euroa.

3
Rahat tilille!

Rahat siirretään palvelun aukioloaikoina tilillesi muutaman minuutin kuluessa.

Helposti, nopeasti ja joustavasti.