Asiakaspalvelu 0600 303131, puhelun hinta 1,25e/puhelu + 1,51e/min
  
ÄLÄ PÄÄSTÄ MATTIA KUKKAROON
Täysin suomalainen Suomilimiitti
on turvallinen ja joustava rahoitus
kaikkiin tarpeisiin
LIMIITTILAINAN LISÄNOSTOT

Väliaikaisen korkolain vuoksi emme myönnä uusia nostoja lainoille 1.7. – 31.12.2020.

Lainaa 600 euroa

Suomilimiitin kertaluottoa voit hakea 600 euroa. Kertaluotto on selkeä ja turvallinen rahoitus, jonka kaikki kustannukset saat tietoosi etukäteen. Kehotamme asiakkaitamme harkitsemaan huolellisesti lainan tarvetta sekä omaa taloudellista tilannetta. Kertaluottoa suosittelemme haettavaksi silloin, kun jokin akuutti tarve yllättää, mutta tulosi ja kulusi ovat kuukausittain hyvin hallinnassa. Suomilimiitin kertaluotosta ei aiheudu yllättäviä menoja, erittely kertoo tarkalleen paljonko laina sinulle maksaa.

600 euroa nopeasti tilille

Lainaa haetaan yksiselitteisellä ja muutamassa minuutissa täytettävällä hakemuksella. Täytettyäsi lainahakemuksen saat lainapäätöksen Suomilimiitiltä aina heti, näin sinun ei tarvitse odotella tietoa. Kun lainahakemuksesi on hyväksytty, siirrämme rahat käyttöösi valitsemasi maksuaikataulun mukaan. Haluamme vastata yllättäviin ja akuutteihin tarpeisiin heti, voitkin saada halutessasi rahat tilillesi jopa 15 minuutissa. Asiantuntevasta asiakaspalvelustamme saat apua kaikissa pulmissa sen aukioloaikoina.

Näin haet lainaa


Selkeä ja helppo lainahakemus


Saat lainapäätöksen heti


Siirrämme lainan tilillesi

Suomilimiitti – luotettava kulutusluotto


Kotimainen luotonantaja


Miellyttävä asiakaspalvel


Lainapäätökset odottelematta


Luotettava lainapalvelu

Lainaa harkittuihin tarpeisiin

Suomilimiitin 600 euron lainalla voit rahoittaa nopeasti harkittuja mutta yllättäviä menoja. Ennen lainahakemuksen lähettämistä on hyvä varmistaa, että takaisinmaksu ei aiheuta taloudellisia ongelmia tulevina kuukausina. Lainahakemuksen yhteydessä saat erittelyn, joka auttaa talouden suunnittelussa ja ehkäisee ongelmiin joutumista. Haluamme toimia vastuullisesti ja siksi kannustammekin ottamaan lainaa vain tarpeellisiin hankintoihin harkiten. Mikäli ongelmia takaisinmaksussa kuitenkin tulee, niin ystävällisestä asiakaspalvelustamme saat apua esimerkiksi maksusuunnitelman muuttamiseen.

Usein kysytyt kysymykset

Alta löydät usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia lainapalvelustamme. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, katso lisää kysymyksiä ja vastauksia täältä. Asiakaspalvelumme auttaa myös kaikissa luottoihimme liittyvissä kysymyksissä.