Asiakaspalvelu 0600 303131, puhelun hinta 1,25e/puhelu + 1,51e/min
  
ÄLÄ PÄÄSTÄ MATTIA KUKKAROON
Täysin suomalainen Suomilimiitti
on turvallinen ja joustava rahoitus
kaikkiin tarpeisiin
LIMIITTILAINAN LISÄNOSTOT

Väliaikaisen korkolain vuoksi emme myönnä uusia nostoja lainoille 1.7. – 31.12.2020.

Lainaa verkkopankkitunnuksilla

Lainaa on nykyään helppo hakea netistä verkkopankkitunnuksilla, sillä lainanhakijan henkilöllisyys saadaan vahvistettua luotettavasti ja nopeasti. Verkkopankkitunnuksilla lainan hakeminen onnistuu muutamassa minuutissa ja laina voidaan siirtää hakijan tilille välittömästi. Verkkopankkitunnuksien avulla haet lainaa turvallisesti, helposti ja nopeasti

Miksi hakea lainaa pankkitunnuksilla?

Lainan hakeminen pankkitunnuksilla on nykypäivää. Ilman pankkitunnistautumista ainut vaihtoehto tunnistaa lainanhakija, on fyysisesti asioida pankissa tai rahoituslaitoksessa ja todistaa henkilöllisyytensä passilla tai virallisella henkilökortilla.

Helppoa

Verkkopankkitunnuksilla voi hakea lainaa helposti, sekä vaivattomasti vaikka omalta kotisohvalta. Pankkitunnuksilla voi hakea lainaa missä tahansa ja milloin tahansa, eikä sinun tarvitse käyttää ylimääräistä aikaa henkilöllisyytesi vahvistamiseksi henkilötodistuksilla.

Nopeaa

Netistä saa tänä päivänä lainaa heti netistä pankkitunnuksilla, sillä prosessi on paljon nopeampi, kun henkilöllisyytesi voidaan todentaa verkossa. Lisäksi pankkitunnuksilla voidaan tehdä sähköinen allekirjoitus, eli allekirjoittaa lainasopimus. Ilman verkkopankkitunnuksia lainan saaminen voi viedä useita päivä tai jopa viikkoja.

Turvallista

Lainan hakeminen verkkopankkitunnuksilla on turvallista, sillä se on vahva sähköinen tunnistautuminen, joka tehdään salatulla yhteydellä. Avainkululistan lisäksi tulee tietää käyttäjätunnus ja salasana, joten kuka tahansa ei voi hakea toisen verkkopankkitunnuksilla lainaa.

Voiko lainaa hakea ilman pankkitunnuksia?

Lainaa voi hakea myös ilman pankkitunnuksia. Jos haluat hakea lainaa ja sinulla ei ole pankkitunnuksia, se tarkoittaa sitä, että joudut asioimaan lainanantajan fyysisessä toimipisteessä. Käytännössä tämä tarkoittaa pankkia, sillä rahoituslaitoksilla ei yleensä ole toimipisteitä.

Lainaa voi hakea ilman pankkitunnuksia myös verkkopalveluista, jos sinulla on käytössä mobiilivarmenne, jonka saat käyttöön omalta operaattoriltasi. Mobiilivarmenteen käyttöönotto edellyttää kuitenkin joko pankkitunnuksilla tunnistautumista tai vierailua operaattorisi myymälässä.

Lainapäätöksen hyväksyminen pankkitunnuksilla

Kun tunnistaudut verkkopankkitunnuksilla, vahvistat samalla hyväksyväsi hakemasi lainan ja sen lainasopimuksen. Joskus saattaa käydä niin, että lainapäätös on eri kuin hakemasi laina. Tässä tapauksessa lainanantaja pyytää sinua hyväksymään lainapäätöksen pankkitunnuksilla.

Usein kysyttyä lainan hakemisesta pankkitunnuksilla

Kasasimme muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä lainan hakemisesta pankkitunnuksilla. Jos sinulla on kysyttävää, etkä löydä vastausta tästä artikkelista, asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin lainan hakemiseen liittyviin kysymyksiin.