03 3399 3600 (vain pvm)
 asiakaspalvelu@suomilimiitti.fi
Kirjaudu
Älä päästä Mattia kukkaroon - Hae koroton ensilaina

Limiitti – ketterä laina

Limiitti on moderni lainamuoto, johon ei vaadita vakuuksia. Limiitistä ei veloiteta vuosimaksua tai muita kiinteitä kuluja, maksuja kertyy vain silloin kun limiittiä nostetaan käyttöön. Suomilimiitin limiittiluotto on ketterä hakea ja se joustaa tarpeesi mukaan. Kätevää lainamuotoa kutsutaan myös joustoluotoksi, limiittilainaksi, tililuotoksi tai joustolimiitiksi.

Limiitti tarkoittaa lainaa, johon ei tarvita vakuuksia. Limiittiä voit nostaa käyttöön myönnetyn limiitin puitteissa joustavasti, limiitin voi nostaa kerralla tai useammalla nostolla tarpeisiin mukautuen. Limiittiä myönnetään jopa 2000 euroa ja luottoa on käytössä aina tarvittaessa. Voidaankin puhua ketterästä ja joustavasta luottotavasta, joka on parhaimmillaan yllättävien menojen ratkaisuna.

Hae limiittiä tästä

Mistä kannattaa hakea limiitti, limiittiluotto, tililimiitti tai joustolimiitti?

Täysin suomalainen Suomilimiitti kuuluu Suomen suosituimpiin lainapalveluihin. Tuntitili.fi vertailee erilaisia lainoja, ja Tuntitilin artikkelissa suositellaan uusille asiakkaille Suomilimiitin limiittiluottoa, johon voi saada jopa 60 vuorokautta korotonta maksuaikaa.

Suomilimiitti palkitsee lainan ajallaan hoitaneita lisäeduilla:

Maksu- tai lyhennysvapaan hakeminen sujuu kätevästi joko kirjautumalla lainapalveluumme tai soittamalla mukavaan asiakaspalveluumme 03 3399 3600 (vain pvm).

Saako limiittiluoton heti tilille?

Suomilimiitillä lainapäätökset tehdään ripeästi ja rahat siirretään asiakkaan tilille heti hyväksytyn nostopäätöksen saatuamme. Myöntämämme luotto näkyy asiakkaan tilillä minuuteissa Aktiassa, Danske Bankissa, Handelsbankenissa, Nordeassa, Osuuspankissa, POP Pankissa, S-Pankissa tai Säästöpankissa.

Muita kuin edellä mainittuja pankkeja käytettäessä raha on lainanhakijan tilillä 1-2 pankkipäivän kuluttua. Hyväksyttyjä nostoja maksetaan päivittäin arkisin ja viikonloppuisin klo 8-22 välisenä aikana.

Voiko limiitti olla myös koroton luotto?

Suomilimiitiltä otettuun limiittiluottoon saa korotonta maksuaikaa aina seuraavan kuun loppuun asti. Laskutamme limiittiluottotililtä tehdyt nostot seuraavan kuukauden lopulla. Korotonta maksuaikaa kuukauden aikana tehdyille nostoille kertyy keskimäärin 45 päivää.

Voiko netistä hakea limiittiä?

Suomilimiitin nettipalvelusta haet limiittiluottoa helposti ja nopeasti. Lainasopimuksen täyttämiseen menee muutama minuutti ja luottopäätös lähetetään tekstiviestillä asiakkaalle. Hakemuksen voi tehdä ympäri vuorokauden seitsemän päivää viikossa. Limiittihakemuksia käsitellään arkisin ja viikonloppuisin klo 8-22 välisenä aikana.

Hakemusta varten tarvitaan ainoastaan verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Verkkopankkitunnukset voi pyytää omasta pankista mobiilivarmenteen saa matkapuhelinliittymän tarjoajalta.

Suomilimiitti – mukailee tarpeita

Limiittiluotto toimii parhaiten toistuviin rahantarpeisiin. Limiitin luottorajan puitteissa voi tehdä nostoja helposti ja ilman epäselviä piilokustannuksia. Suomilimiitiltä voi saada vapaaseen käyttöön 2000 euron luottorajan.

Asiakkaamme ovat arvostaneet Suomilimiitissä seuraavia asioita

Asiakkaamme voivat käyttää limiittilainaa juuri silloin, kun he itse haluavat ja limiitin siirtäminen tilille onnistuu vaivattomasti netissä. Limiittiluotosta maksetaan vain, jos sitä käytetään, limiittistä ei tule vuosimaksua tai muita kiinteitä kustannuksia.

Monet pitävät asioinnista tekstiviestien välityksellä. Suomilimiitillä tekstiviestien lähettäminen on lisämaksutonta. Tekstiviesti maksaa ainoastaan normaalin tekstiviestin verran. Tarkan hintatiedon voit tiedustella matkapuhelinliittymäsi tarjoajalta.

Lainapalvelumme on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lainahakemuksen voit lähettää milloin tahansa osoitteessa www.suomilimiitti.fi. Lainahakemuksia käsitellään ja myönnettyjä luottoja maksetaan asiakkaan tilille arkisin ja viikonloppuisin klo 8-22.

Limiittilainan hakeminen tekstiviestillä

1
Rekisteröidy

Rekisteröidy limiittiasiakkaaksi

» Rekisteröidy limiittiin tästä

Jos olet jo limiittiasiakkaamme ja sinulla on PIN‑koodi lainapalveluumme, voit siirtyä suoraan kohtaan 2 ja lähettää tekstiviestin.

2
Lähetä tekstiviesti

Lähetä tekstiviesti numeroon 173172:
SL LAINASUMMA PIN-KOODI

Esim: SL 300 12346

Saat vastauksen hetken kuluttua matkapuhelimeesi.

Tekstiviestin hinta on 0 euroa.

3
Rahat tilille!

Rahat siirretään palvelun aukioloaikoina tilillesi muutaman minuutin kuluessa.

Helposti, nopeasti ja joustavasti.