03 3399 3600 (vain pvm)
 asiakaspalvelu@suomilimiitti.fi
Kirjaudu
Älä päästä Mattia kukkaroon - Hae koroton ensilaina

Limiittilaina - Mukautuva laina

Limiittilaina on nykyaikainen rahoitusmuoto. Suomilimiitin limiittilainan voi hakea käyttöön nopeasti. Limiittilainasta käytetään myös nimiä joustoluotto, tililuotto tai joustolimiitti - kätevällä palvelulla on monta nimeä.

Limiittilaina on vakuudetonta luottoa, siis lainaa ilman takaajia tai muita takauksia. Limiittilainaa voi hakea jopa 2000 euroa ja lainaa voi nostaa omalle pankkitilille käyttöön yhdessä tai useammassa erässä. Limiitti on käytössäsi juuri silloin kuin tarvitset ja sitä voi käyttää pieniin ja isompiin hankintoihin limiittirajan puitteissa. Voidaankin puhua mukautuvasta ja joustavasta lainavaihtoehdosta, joka on nopeasti hyödynnettävissä silloin kun tarvitaan ratkaisua yllättäviin menoihin.

Hae limiittiä tästä

Mistä kannattaa hakea limiittilaina, joustoluotto, tililuotto tai joustolimiitti?

Suomilimiitti on yksi Suomen suosituimmista lainapalveluista. Muun muassa suositun Tuntitili.fin vertailupalvelussa suositellaan uusille asiakkaille Suomilimiitin limiittilainaa, johon on mahdollista saada jopa 60 vuorokautta korotonta maksuaikaa.

Limiittilainan takaisinmaksun ajallaan hoitaneille Suomilimiitti tarjoaa lisäetuja:

Maksu- tai lyhennysvapaan hakeminen sujuu kätevästi joko kirjautumalla lainapalveluumme tai soittamalla mukavaan asiakaspalveluumme 03 3399 3600 (vain pvm).

Saako limiittilainan heti tilille?

Suomilimiitin lainapäätökset tehdään aina nopeasti ja heti hyväksytyn nostopäätöksen saatuamme myöntämämme laina siirretään asiakkaan tilille. Rahat ovat asiakkaan tilillä minuuteissa, mikäli käytössä on Nordean, Osuuspankin, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Säästöpankin, POP Pankin tai S-Pankin tili.

Muita kuin edellä mainittuja pankkeja käytettäessä raha on lainanhakijan tilillä 1-2 pankkipäivän kuluttua. Hyväksyttyjä nostoja maksetaan päivittäin arkisin ja viikonloppuisin klo 8-22 välisenä aikana.

Voiko limiittilaina olla myös koroton?

Suomilimiitiltä otettuun limiittilainaan eli joustolimiittiin myönnetään korotonta maksuaikaa seuraavan kuun loppuun asti. Laskutamme limiittilainatilitä tehdyt nostot kerralla seuraavan kuukauden lopulla, keskimääräinen koroton maksuaika on 45 päivää.

Voiko netistä hakea limiittilainaa?

Limiittilainan hakeminen onnistuu helposti Suomilimiitin nettipalvelusta. Lainasopimuksen täyttämiseen menee muutama minuutti ja luottopäätös lähetetään tekstiviestillä asiakkaalle. Hakemuksen voit tehdä ympäri vuorokauden seitsemän päivää viikossa. Asiakaspalvelumme käsittelee hakemuksia arkisin ja viikonloppuisin klo 8-22 välisenä aikana.

Hakemusta varten tarvitaan verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Verkkopankkitunnukset voi pyytää omasta pankista mobiilivarmenteen saa matkapuhelinliittymän tarjoajalta.

Suomilimiitti – mukautuu tarpeisiisi

Mukautuva Suomilimiitti tarjoaa joustoa toistuviin rahantarpeisiin. Suomilimiitin limiittiluotto antaa vapaaseen käyttöösi 2000 euron luottorajan ilman monimutkaisia hakemuksia tai epäselviä piilokustannuksia.

Asiakkaamme ovat arvostaneet Suomilimiitissä seuraavia asioita

Asiakkaamme voivat käyttää limiittiluottoa juuri silloin, kun he itse haluavat ja luoton nostaminen onnistuu vaivattomasti netissä. Limiittilainaan ei tule vuosimaksua tai muita kiinteitä kustannuksia, luotosta maksetaan vain silloin kun sitä käytetään.

Monet pitävät asioinnista tekstiviestien välityksellä. Suomilimiitillä tekstiviestien lähettäminen on lisämaksutonta. Tekstiviesti maksaa ainoastaan normaalin tekstiviestin verran. Tarkan hintatiedon voit tiedustella matkapuhelinliittymäsi tarjoajalta.

Lainapalvelumme on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lainahakemuksen voit lähettää milloin tahansa osoitteessa www.suomilimiitti.fi. Lainahakemuksia käsitellään ja myönnettyjä luottoja maksetaan asiakkaan tilille arkisin ja viikonloppuisin klo 8-22.

Limiittilainan hakeminen tekstiviestillä

1
Rekisteröidy

Rekisteröidy limiittiasiakkaaksi

» Rekisteröidy limiittiin tästä

Jos olet jo limiittiasiakkaamme ja sinulla on PIN‑koodi lainapalveluumme, voit siirtyä suoraan kohtaan 2 ja lähettää tekstiviestin.

2
Lähetä tekstiviesti

Lähetä tekstiviesti numeroon 173172:
SL LAINASUMMA PIN-KOODI

Esim: SL 300 12346

Saat vastauksen hetken kuluttua matkapuhelimeesi.

Tekstiviestin hinta on 0 euroa.

3
Rahat tilille!

Rahat siirretään palvelun aukioloaikoina tilillesi muutaman minuutin kuluessa.

Helposti, nopeasti ja joustavasti.