03 3399 3600 (vain pvm)
 asiakaspalvelu@suomilimiitti.fi
Kirjaudu
Älä päästä Mattia kukkaroon - Hae koroton ensilaina

Limiittilaina - joustava vaihtoehto lainalle

Limiitti on moderni lainamuoto, johon ei vaadita vakuuksia. Limiittiluotto toimii samalla periaatteella kuin luottokortti, sillä lainaa voi nostaa tilille juuri silloin, kun sitä tarvitsee. Lainaan ei siis tarvita erikseen takaajia tai muita takuita. Limiittilainasta ei veloiteta vuosimaksua tai muita kiinteitä kuluja, vaan maksuja kertyy vain silloin kun lainalimiittiä nostetaan käyttöön.

Suomilimiitin limiittiluotto on ketterä hakea ja se joustaa tarpeesi mukaan. Tämän vuoksi et tarvitse useita erillisiä pikalainoja, vaan voit tehdä nostoja omalta limiittiluottotililtä.

Limiittilainalla on useita eri nimiä. Tätä kätevää lainaa kutsutaan joskus myös joustoluotoksi, tililuotoksi tai joustolimiitiksi. Jousto on käsitteenä hyvä, sillä limiittilaina kirjaimellisesti joustaa ja mukautuu tarpeiden mukaan. Limiitti on käytössäsi juuri silloin kuin tarvitset ja sitä voi käyttää pieniin ja isompiin hankintoihin limiittirajan puitteissa. Voit nostaa limiittilainaa heti tilillesi. Voidaankin puhua mukautuvasta ja joustavasta lainavaihtoehdosta, joka on nopeasti hyödynnettävissä silloin kun tarvitaan ratkaisua yllättäviin menoihin.

Miksi limiittilaina?

Limiittilaina on usein pikalainaa edullisempi ja kertalainaa joustavampi lainavaihtoehto. Limiittiluotolta rahaa saa tilille heti ja nostoja voi tehdä vain silloin, kun tarve vaatii. Luotto on käytettävissäsi ympäri vuorokauden, kaikkina viikonpäivinä. Laina mukautuu täysin omiin tarpeisiisi.

Nosta limiittilainaa silloin kun haluat

Limiittiä voi nostaa käyttöön myönnetyn limiitin puitteissa joustavasti: rahaa voi nostaa tilille yhdellä kerralla tai useammalla nostolla tarpeidensa mukaan. Voit siis päättää täysin itse, millaisissa erissä nostat luottoa tilillesi. Saatat tarvita limiittiä joskus 100 euroa, joskus 500 euroa ja joskus isomman summan. Limiittiluottoa myönnetään jopa 2000 euroa ja luottoa on käytössä aina tarvittaessa. Voidaankin puhua ketterästä ja joustavasta luottotavasta, joka on parhaimmillaan ratkaisuna yllättäviin menoihin.

Limiittiluotto toimiikin parhaiten toistuviin rahantarpeisiin. Limiitin luottorajan puitteissa voi tehdä nostoja helposti ja ilman epäselviä piilokustannuksia. Suomilimiitiltä voi saada vapaaseen käyttöön 2000 euron luottorajan.

Limiittilainaa voi käyttää juuri silloin, kun itse haluaa ja limiitin siirtäminen tilille onnistuu vaivattomasti netissä. Kun limiitti on myönnetty, muita hakemuksia ei tarvita! Limiittiluotosta maksetaan vain jos sitä käytetään. Näin ollen limiitistä ei tule vuosimaksua tai muita kiinteitä kustannuksia. Vältyt myös epäselviltä piilokustannuksilta.

Hae limiittilainaa

Suomilimiitin joustava limiittiluotto näppärästi netistä

Täysin suomalainen Suomilimiitti kuuluu Suomen suosituimpiin lainapalveluihin. Tuntitili.fi vertailee erilaisia lainoja, ja se suosittelee uusille asiakkaille Suomilimiitin limiittiluottoa, johon voi saada jopa 60 vuorokautta korotonta maksuaikaa.

Suomilimiitti palkitsee lainan ajallaan hoitaneita lisäeduilla:

Suomilimiitin nettipalvelusta haet limiittiluottoa helposti ja nopeasti. Lainasopimuksen täyttämiseen menee muutama minuutti ja luottopäätös lähetetään tekstiviestillä asiakkaalle. Hakemuksen voi tehdä ympäri vuorokauden seitsemän päivää viikossa. Limiittihakemuksia käsitellään ma-su 8-22 välisenä aikana.

Hakemusta varten tarvitaan ainoastaan verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Verkkopankkitunnukset voi pyytää omasta pankista mobiilivarmenteen saa matkapuhelinliittymän tarjoajalta.

Limiittiluotto heti tilille

Teemme lainapäätökset ripeästi ja rahat siirretään tilille heti hyväksytyn nostopäätöksen saatuamme. Myöntämämme luotto näkyy tilillä minuuteissa Aktiassa, Danske Bankissa, Handelsbankenissa, Nordeassa, Osuuspankissa, POP Pankissa, S-Pankissa tai Säästöpankissa.

Muita kuin edellä mainittuja pankkeja käytettäessä raha on lainanhakijan tilillä 1-2 pankkipäivän kuluttua.

Voiko limiittiluotto olla myös koroton?

Suomilimiitiltä otettuun limiittiluottoon eli joustolimiittiin saa korotonta maksuaikaa aina seuraavan kuun loppuun asti. Laskutamme limiittiluottotililtä tehdyt nostot seuraavan kuukauden lopulla. Korotonta maksuaikaa kuukauden aikana tehdyille nostoille kertyy keskimäärin 45 päivää.

Luotettava limiittiluottojen tarjoaja

Suomilimiitin limiittilaina on turvallinen ja helposti haettavissa. Lainapalveluitamme arvostetaan erityisesti seuraavista syistä:

Hae limiittilainaa

Limiittilainan hakeminen tekstiviestillä

1
Rekisteröidy

Rekisteröidy limiittiasiakkaaksi

» Rekisteröidy limiittiin tästä

Jos olet jo limiittiasiakkaamme ja sinulla on PIN‑koodi lainapalveluumme, voit siirtyä suoraan kohtaan 2 ja lähettää tekstiviestin.

2
Lähetä tekstiviesti

Lähetä tekstiviesti numeroon 173172:
SL LAINASUMMA PIN-KOODI

Esim: SL 300 12346

Saat vastauksen hetken kuluttua matkapuhelimeesi.

Tekstiviestin hinta on 0 euroa.

3
Rahat tilille!

Rahat siirretään palvelun aukioloaikoina tilillesi muutaman minuutin kuluessa.

Helposti, nopeasti ja joustavasti.