03 3399 3600 (vain pvm)
 asiakaspalvelu@suomilimiitti.fi
Kirjaudu
Älä päästä Mattia kukkaroon - Hae pikavippiä tästä
Valitse lainasumma

Luoton määrä:
Nostoprovisio (15 %):
Maksat yhteensä:
TAI vähintään:
Max. 2000 € ensinosto, KULUT 0 €!

Pikavippi heti tilille - jopa ilman korkoja

Pikavipit ovat lyhytaikaisia, vakuudettomia lainoja, jonka lainanhakija saa heti tililleen. Vipin suuruus on tyypillisesti viidenkymmenen ja tuhannen euron välillä, joskin myös isompia lainoja myönnetään pikalainana. Suomessa haettu pikavippi on arvoltaan keskimäärin noin 300 euroa ja vippi maksetaan takaisin nopeasti - keskimäärin noin vajaassa kolmessa kuukaudessa

Vakuudeton pikavippi on täydellinen valinta puun takaa tulleisiin rahatarpeisiin. Lainan hakeminen on helppoa sekä nopeaa.

Pikavippi on nopea

Pikavippi on nykyaikainen nopea pikalaina ilman vakuuksia ja takaajia. Pienlainaa hakiessa asiakkaan ei tarvitse tehdä niin kattavaa selvitystä taloustilanteestaan kuin esimerkiksi asuntolainaa hakiessa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että hakijalle myönnetään vippi heti ilman minkäänlaisia selvityksiä hänen taloustilanteestaan.

Pikavippiä hakiessa tulee osoittaa, että hakijalla on tarvittavat tulot lainan takaisinmaksuun. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että hakijan tulee olla töissä tai saada säännöllistä pääomatuloa, jolla hän saa maksettua pikavipin takaisin.

Suomilimiitti – parempi kuin perinteinen pikavippi

Haluamme tarjota asiakkaillemme pysyvää turvaa elämän taloudellisiin haasteisiin. Kun haet Suomilimiitiltä vippiä, saat pysyvän ”pikavippi” -lupauksen. Kun sinut on hyväksytty asiakkaaksemme, saat tunnukset palveluumme, jossa voit seurata velkasaldoasi, lyhentää sitä tai nostaa limiittiä lainatarpeidesi mukaan.

Voit käyttää tililuottoa – päinvastoin kuin pikavippiä – juuri silloin kun itse haluat. Luoton nostaminen onnistuu vaivattomasti netissä. Palvelumme ei sisällä vuosimaksua tai muita kiinteitä kustannuksia – maksat siis ainoastaan luoton käytöstä. Saat siis vippiä heti tilille!

Tee lainahakemus

Esimerkkejä tarpeista joihin pikavippiä tarvitaan:

Rikkoutunut auto tai kodinkone, väliaikainen lyhytaikainen rahantarve, yllättävä terveydenhoitokulu, työtulon hankkimiseen tarvittavan laitteen hankinta, lomamatkan rahoittaminen... Kun teet vastuullisia hankintoja tai tarvitset tukea yllättäviin menoihin, limiittiluotto on tukenasi. Saat tällöin pikalainaa juuri silloin, kun haluat.

Mistä pikalaina kannattaa ottaa?

Suomilimiitti on yksi suosituimmista lainapalveluista Suomessa. Muun muassa suosittu lainojen vertailupalvelu Tuntitili.fi suosittelee artikkelissaan uusille asiakkaillemme tarjottavaa nostokulutonta ensimmäistä lainaa.

Tarjoamme uusille asiakkaille korotonta pikavippiä. Mikä parasta: Suomilimiitin tarjoamassa lainassa on jopa 60 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Saat vapaaseen käyttöösi 2000 euron luottorajan ilman monimutkaisia hakemuksia tai epäselviä piilokustannuksia.

Suomilimiitin asiakkaat, jotka ovat hoitaneet vipin takaisinmaksun ajallaan, voivat saada

Asiakkaamme arvostavat Suomilimiitissä erityisesti seuraavia asioita:.

Asiakkaamme voivat käyttää tililuottoa juuri silloin, kun he itse haluavat ja luoton nostaminen onnistuu vaivattomasti netissä. Palvelumme ei sisällä vuosimaksua tai muita kiinteitä kustannuksia. Asiakkaamme maksavat siis ainoastaan luoton käytöstä.

Pikavippi heti tilille

Koska pikavipin hakijalla on yleensä äkillinen tarve, "Saako pikavipin heti?" on yksi yleisimmistä kysymyksistä mitä meille esitetään. Siksi Suomilimiitti on nopea lainapäätöksissään.

Vipin saa nopeasti käyttöön ja pääsääntöisesti raha on käytettävissä 15 minuutin kuluessa hakemuksen tekemisestä. Mitä huolellisemmin pikalainahakemuksen tiedot on täytetty, sitä nopeammin hakemukset voidaan käsitellä.

Suomilimiitin myöntämät pikavipit siirretään asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille heti hyväksytyn nostopäätöksen jälkeen. Tilisiirto tapahtuu välittömästi, mikäli asiakkaan käytössä on Nordean, Osuuspankin, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Säästöpankin, POP Pankin tai S-Pankin tili.

Muita kuin edellä mainittuja pankkeja käytettäessä raha on lainanhakijan tilillä 1-2 pankkipäivän kuluttua. Hyväksyttyjä nostoja maksetaan ma-su 8-22 välisenä aikana.

Koroton ensimmäinen pikavippi

Suomilimiitiltä otettu ensimmäinen pikavippi on myös koroton pikavippi. Korotonta maksuaikaa lainalla on seuraavan kuun loppuun asti. Laskutus tapahtuu seuraavan kuukauden lopussa, joten korotonta maksuaikaa kertyy keskimäärin 45 päivää.

Miten voin hakea pikavippiä?

Vipin saa nopeasti käyttöön ja pääsääntöisesti raha on käytettävissä 15 minuutin kuluessa hakemuksen tekemisestä. Mitä huolellisemmin pikalainahakemuksen tiedot on täytetty, sitä nopeammin hakemukset voidaan käsitellä.

Lainaa otetaan yhä useammin myös kodin sisustamiseen sekä pieneen remontointiin. Pikavippi on tässäkin tilanteessa nopea vaihtoehto tarpeen ratkaisemiseksi.

Miten voin hakea pikavippiä?

Pikavippi haetaan Suomilimiitin verkkopalvelussa. Pikalainasopimuksen täyttäminen kestää pari minuuttia ja hyväksytty luottopäätös lähetetään asiakkaalle tekstiviestillä. Hakemuksen voit tehdä ympäri vuorokauden seitsemän päivää viikossa. Hakemuksia käsitellään ma-su 8-22 välisenä aikana.

Mikäli käytössäsi ei ole verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta, niin ota yhteyttä pankkiisi ja pyydä heiltä omat verkkopankkitunnukset. Mobiilivarmenteen saat matkapuhelinliittymän tarjoajalta.

Monet pitävät asioinnista tekstiviestien välityksellä. Suomilimiitillä tekstiviestien lähettäminen on lisämaksutonta. Tekstiviesti maksaa ainoastaan normaalin tekstiviestin verran. Tarkan hintatiedon voit tiedustella matkapuhelinliittymäsi tarjoajalta.

Vastuullinen lainantarjoaja

Me haluamme olla vastuullisia lainanantajia, siksi kannustamme aina tarkastelemaan omaa talouttasi. Jos säännöllisesti tilin tulot ja menot eivät kohtaa, pikavippi ei ole sinua varten. Silloin tarvitaan kuukausibudjetointia ja nipistämistä kuluista. Jos taas tarvitset vippiä sinulle tärkeään tai jopa välttämättömään hankintaan, me autamme sinua mielellämme. Mieti aina hankintasi tarkoin ja tee tarkka kulubudjetti ja takaisinmaksusuunnitelma. Lainalaskurimme auttavat ymmärtämään lainan hinnan.

Tee lainahakemus

Limiittilainan hakeminen tekstiviestillä

1
Rekisteröidy

Rekisteröidy limiittiasiakkaaksi

» Rekisteröidy limiittiin tästä

Jos olet jo limiittiasiakkaamme ja sinulla on PIN‑koodi lainapalveluumme, voit siirtyä suoraan kohtaan 2 ja lähettää tekstiviestin.

2
Lähetä tekstiviesti

Lähetä tekstiviesti numeroon 173172:
SL LAINASUMMA PIN-KOODI

Esim: SL 300 12346

Saat vastauksen hetken kuluttua matkapuhelimeesi.

Tekstiviestin hinta on 0 euroa.

3
Rahat tilille!

Rahat siirretään palvelun aukioloaikoina tilillesi muutaman minuutin kuluessa.

Helposti, nopeasti ja joustavasti.