03 3399 3600 (vain pvm)
 asiakaspalvelu@suomilimiitti.fi
Kirjaudu
Älä päästä Mattia kukkaroon - Hae pikavippiä tästä
Valitse lainasumma

Luoton määrä:
Nostoprovisio (15 %):
Maksat yhteensä:
TAI vähintään:
Max. 2000 € ensinosto, KULUT 0 €!

Pikavippi heti tilille - Jopa koroitta

Pikavippi on lyhytaikainen, vakuudeton laina, jonka asiakas saa heti tililleen. Vipin suuruus on tyypillisesti viidenkymmenen ja tuhannen euron välillä. Suomessa haettu pikavippi on keskimäärin noin 300 euroa ja takaisinmaksuaika on nopea (keskimäärin noin vajaa kolme kuukautta).

Vakuudeton pikavippi on täydellinen valinta puun takaa tulleisiin rahan tarpeisiin. Lainan hakeminen on helppoa sekä nopeaa.

Pikavippi on nykyaikainen nopea pikalaina ilman vakuuksia ja takaajia. Pienlainaa hakiessa asiakkaan ei tarvitse tehdä niin kattavaa selvitystä taloustilanteesta kuin esimerkiksi asuntolainaa hakiessa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että asiakkaalle myönnetään vippi ilman mitään selvityksiä hänen taloustilanteesta.

Pikavippiä hakiessa asiakkaan tulee osoittaa, että hänellä on tarvittavat tulot lainan takaisinmaksuun. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaan tulee olla töissä tai saada säännöllistä pääomatuloa, jolla hän saa maksettua pikavipin takaisin.

Suomilimiitti – parempi kuin pikavippi

Haluamme tarjota asiakkaillemme pysyvää turvaa elämän taloudellisiin haasteisiin. Kun haet Suomilimiitin saat pysyvän ”pikavippi” -lupauksen. Kun sinut on hyväksytty asiakkaaksemme saat tunnukset palveluumme jossa voit seurata velkasaldoasi, lyhentää sitä tai nostaa limiittiä.

Voit, päinvastoin kuin pikavippiä, käyttää tililuottoa juuri silloin, kun itse haluat ja luoton nostaminen onnistuu vaivattomasti netissä. Palvelumme ei sisällä vuosimaksua tai muita kiinteitä kustannuksia – maksat siis ainoastaan luoton käytöstä.

Avaa lainahakemus tästä

Milloin kannattaa käyttää Suomilimiittiä?

Me haluamme olla vastuullisia lainanantajia, siksi kannustamme aina tarkastelemaan omaa talouttasi. Jos säännöllisesti tilin tulot ja menot eivät kohtaa, pikavippi ei ole sinua varten, silloin tarvitaan budjetointia ja kulujen leikkauksia. Jos taas tarvitset vippiä sinulle tärkeään tai jopa välttämättömään hankintaan, me olemme auttamassa. Mieti aina hankintasi tarkoin, tee kulubudjetti. Nettisivumme laskurit auttavat ymmärtämään lainan hinnan.

Esimerkkejä tarpeista joihin pikavippiä tarvitaan:

Rikkoutunut auto tai kodinkone, väliaikainen lyhytaikainen rahantarve, yksityisen puolen terveydenhoitokulu. Työtulon hankkimiseen tarvittavan laitteen hankinta. Matkan rahoittaminen.

Kun teet vastuullisia hankintoja tai tarvitset tukea yllättäviin menoihin limiittiluotto on tukenasi.

Mistä pikavippi kannattaa ottaa?

Suomilimiitti on yksi suosituimmista lainapalveluista Suomessa. Muun muassa suosittu lainojen vertailupalvelu Tuntitili.fi suosittelee artikkelissaan meidän uusille asiakkaille tarjottavaa nostokulutonta ensimmäistä lainaa. Tällä hetkellä tarjoamme uusille asiakkaille korotonta vippiä 2000 euroon asti. Mikä parasta: Suomilimiitin tarjoamassa lainassa on jopa 60 vuorokautta korotonta maksuaikaa.

Suomilimiitin asiakkaat, jotka ovat hoitaneet vipin takaisinmaksun ajallaan, voivat saada

Asiakkaamme voivat hakea maksu- tai lyhennysvapaata joko kirjautumalla lainapalveluumme tai soittamalla mukavaan asiakaspalveluumme 03 3399 3600 (vain pvm).

Maksetaanko vippi heti tilille?

Heti kärkeen on mainittava: "Saako pikavipin heti?" on yksi yleisimmistä kysymyksistä mitä meille esitetään. Suomilimiitti on nopea lainapäätöksissään.

Suomilimiitin myöntämä pikavippi siirretään asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille heti hyväksytyn nostopäätöksen jälkeen. Tilisiirto tapahtuu välittömästi, mikäli asiakkaan käytössä on Nordean, Osuuspankin, Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Säästöpankin, POP Pankin tai S-Pankin tili.

Muita kuin edellä mainittuja pankkeja käytettäessä raha on lainanhakijan tilillä 1-2 pankkipäivän kuluttua. Hyväksyttyjä nostoja maksetaan päivittäin arkisin ja viikonloppuisin klo 8-22 välisenä aikana.

Voiko ensimmäinen pikavippi olla myös koroton?

Suomilimiitiltä otettu ensimmäinen pikavippi on myös koroton pikavippi. Korotonta maksuaikaa lainalla on seuraavan kuun loppuun asti.

Kuukauden aikana tehdyt nostot laskutetaan seuraavan kuukauden lopussa, joten korotonta maksuaikaa kertyy keskimäärin 45 päivää.

Miksi hakisin vippiä?

Vipin saa nopeasti käyttöön ja pääsääntöisesti raha on käytettävissä 15 minuutin kuluessa hakemuksen tekemisestä. Mitä huolellisemmin pikalainahakemuksen tiedot on täytetty, sitä nopeammin hakemukset voidaan käsitellä.

Lainaa otetaan yhä useammin myös kodin sisustamiseen sekä pieneen remontointiin. Pikavippi on tässäkin tilanteessa nopea vaihtoehto tarpeen ratkaisemiseksi.

Miten voin hakea pikavippiä?

Pikavippi haetaan Suomilimiitin verkkopalvelussa. Lainasopimuksen täyttäminen kestää pari minuuttia ja luottopäätös lähetetään asiakkaalle tekstiviestitse. Hakemuksen voit tehdä ympäri vuorokauden seitsemän päivää viikossa. Hakemuksia käsitellään arkisin ja viikonloppuisin klo 8-22 välisenä aikana.

Mikäli asiakkaalla ei ole käytössä verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta niin hänen tulee ottaa yhteyttä pankkiin ja pyytää heiltä omat verkkopankkitunnukset. Mobiilivarmenteen saa matkapuhelinliittymän tarjoajalta.

Suomilimiitti - joustavuutta huomiseen

Haluamme myös muistuttaa, että Suomilimiitti on aina halunnut tarjota kuluttajille kätevän ratkaisun toistuviin rahoitustarpeisiin. Suomilimiitti on joustava tililuotto, joka antaa vapaaseen käyttöösi 2000 euron luottorajan ilman monimutkaisia hakemuksia tai epäselviä piilokustannuksia.

Asiakkaamme ovat arvostaneet Suomilimiitissä seuraavia asioita

Asiakkaamme voivat käyttää tililuottoa juuri silloin, kun he itse haluavat ja luoton nostaminen onnistuu vaivattomasti netissä. Palvelumme ei sisällä vuosimaksua tai muita kiinteitä kustannuksia. Asiakkaamme maksavat siis ainoastaan luoton käytöstä.

Monet pitävät asioinnista tekstiviestien välityksellä. Suomilimiitillä tekstiviestien lähettäminen on lisämaksutonta. Tekstiviesti maksaa ainoastaan normaalin tekstiviestin verran. Tarkan hintatiedon voit tiedustella matkapuhelinliittymäsi tarjoajalta.

Lainapalvelumme on avoinna joka päivä ympäri vuorokauden. Lainahakemuksen voit lähettää milloin tahansa osoitteessa www.suomilimiitti.fi. Lainahakemuksia käsitellään ja myönnettyjä luottoja maksetaan asiakkaan tilille arkisin ja viikonloppuisin klo 8-22.

Limiittilainan hakeminen tekstiviestillä

1
Rekisteröidy

Rekisteröidy limiittiasiakkaaksi

» Rekisteröidy limiittiin tästä

Jos olet jo limiittiasiakkaamme ja sinulla on PIN‑koodi lainapalveluumme, voit siirtyä suoraan kohtaan 2 ja lähettää tekstiviestin.

2
Lähetä tekstiviesti

Lähetä tekstiviesti numeroon 173172:
SL LAINASUMMA PIN-KOODI

Esim: SL 300 12346

Saat vastauksen hetken kuluttua matkapuhelimeesi.

Tekstiviestin hinta on 0 euroa.

3
Rahat tilille!

Rahat siirretään palvelun aukioloaikoina tilillesi muutaman minuutin kuluessa.

Helposti, nopeasti ja joustavasti.