03 3399 3600 (vain pvm)
 asiakaspalvelu@suomilimiitti.fi
Kirjaudu

Matti kukkarossa -videot

Suomilimiitin Älä päästä Mattia kukkaroon -mainossarja on herättänyt ja tulee jatkossakin herättämään tunteita. Täysin suomalaisen Suomilimiitin keulakuvana toimii itseoikeutetusti suomalaisista suomalaisin mäkikotka, nelinkertainen olympiavoittaja Matti Nykänen.

Arjessa tai juhlassa voi tulla eteen tilanteita, jossa yllättävä rahantarve iskee ja näitä tilanteita olemme pyrkineet videoilla tuomaan esiin pilke silmäkulmassa. Tähän mennessä pidempiä videoita on valmistunut 5 kappaletta, ja näiden lisäksi on tehty lyhyempiä mainoksia. Mainosten tunnusmusiikkina on tietysti Matti Nykäsen Elämä on laiffii -kappale, joka löytyy Ehkä otin, ehkä en -albumilta.

Suomilimiitti suosittelee varautumaan myös yllättäviin menoihin etukäteen ja pitämään menot ja tulot tasapainossa. Mikäli Matti on kukkarossa, Suomilimiitti tarjoaa nopeasti ja joustavasti tililuottoa 2000 euroon asti. Tililuotto on jatkuvasti käytössäsi ja voit nostaa sieltä tarvitsemasi summan käyttöön nopeasti. Liimittilainan avulla voit välttää kiusalliset tai muuten ikävät tilanteet.

Rahat siirretään tilillesi heti kun lainapäätös on tehty. Hae limiittilainaa tästä.

Matti kukkarossa -videogalleria:

Haluatko tietää ensimmäisten joukossa koska seuraava mainos tulee? Suomilimiitin soittolista löytyy Youtubesta ja päivitämme sinne aina tuoreimmat Suomilimiitin videot.

Onko sinulla kysyttävää pikavipeistä, tililuotoista tai joustoluotoista?
Asiakaspalvelumme on avoinna klo 8-22 ja valmiina vastaamaan kysymyksiisi, soita 03 3399 3600 (vain pvm)

Limiittilainan hakeminen tekstiviestillä

1
Rekisteröidy

Rekisteröidy limiittiasiakkaaksi

» Rekisteröidy limiittiin tästä

Jos olet jo limiittiasiakkaamme ja sinulla on PIN‑koodi lainapalveluumme, voit siirtyä suoraan kohtaan 2 ja lähettää tekstiviestin.

2
Lähetä tekstiviesti

Lähetä tekstiviesti numeroon 173172:
SL LAINASUMMA PIN-KOODI

Esim: SL 300 12346

Saat vastauksen hetken kuluttua matkapuhelimeesi.

Tekstiviestin hinta on 0 euroa.

3
Rahat tilille!

Rahat siirretään palvelun aukioloaikoina tilillesi muutaman minuutin kuluessa.

Helposti, nopeasti ja joustavasti.